- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Tatlım yürüyüşe git, benden daha faydalıOy ben nerelere gidem, hangi takımın kapısını çalammm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım yürüyüşe git, benden daha faydalıOy ben nerelere gidem, hangi takımın kapısını çalammm
Canım çalışıyorum yaa öyle çok mutfakla haşır neşir
olamadım, pratik beslendik daha çok.
Oğlumun yemeklerini de annem yapıyo sağolsun.
Oda tüm sebzeleri karıştırıyor içinde bir ben yokum katı çorba gibi, tam
çocuk yemeği oluyor biz yiyemiyoruz :)
Ben yinede ıspanağı denerim içime sinerse katılırım
Sinmezse yapacak birşey yok :d
Ah anneler onlar olmasa naparız bilmem
Tatlım yürüyüşe git, benden daha faydalı
Aynen, Allah başımdan eksik etmesin
Elim ayağım herşeyim
VeremiyoruzKilomu veriyonuz
kac kilosun kiiVeremiyoruz
61kac kilosun kii
cok degil kız ne var verilir yaz gelmeden verirsin bile tabi tatlıyı hamur isini falan kesmek lazım senin iraden gucludur bence bana oyle geliyoo
Yürüyüş zaten var, diyet şeysinden bahsetmiştim
cok degil kız ne var verilir yaz gelmeden verirsin bile tabi tatlıyı hamur isini falan kesmek lazım senin iraden gucludur bence bana oyle geliyoo
1. 65 iyi sanırımBoy kaç tatlım ?
o olay bende de var sinirleniyorum hatta yiyemeyince ama meyvelerle bastırılabiliyor bide tatlı yerine dondurmada yiyorum ben onun daha az seker oranı bitter olanı tabiÇok değil de ben şekerli şeylerden vazgeçemiyorum, buna bir çözüm bulmam lazım
o olay bende de var sinirleniyorum hatta yiyemeyince ama meyvelerle bastırılabiliyor bide tatlı yerine dondurmada yiyorum ben onun daha az seker oranı bitter olanı tabi
Selam kızlar ne habersiniz,pazardan geldim demin havada soğuk
İyiyiz ablacım Havalar soğuk, pazarı bile bir çırpıda yapıp çıkıyoruz annemle, dün gittim bende biliyorum
Fiyatları görünce benimde gözlerim yuvalarından fırladı domates 3 liraydı pazardan pazara farkediyor demek kiBirde yağmur atıştırıyor,pazar uçmuş zaten fiatlar tavan domates olmuş 8 lira yani..