8 liraya domates bulmuşsun ablam op başına kiy, 9 liraBirde yağmur atıştırıyor,pazar uçmuş zaten fiatlar tavan domates olmuş 8 lira yani..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 liraya domates bulmuşsun ablam op başına kiy, 9 liraBirde yağmur atıştırıyor,pazar uçmuş zaten fiatlar tavan domates olmuş 8 lira yani..
Fiyatları görünce benimde gözlerim yuvalarından fırladıdomates 3 liraydı pazardan pazara farkediyor demek ki
![]()
8 liraya domates bulmuşsun ablam op başına kiy, 9 lira![]()
Fiatlar çok fena kırışmış patlıcan bile 5 liraydısalkım domates 8 liraydı işte.
O 1 kiralar yüzünden 60-70 TL lik pazar oldu 100 tl. Bi de iki kişiyiz vay 4-5 kişilik ailelere1 liranın lafı olmaz diyon yani demi![]()
Bende sayı ile alıyorum , yılbaşından 1 hafta önce 2.5 tlydiOğlum salatalık delisi
Olmuş 7.951 kilo 5 tane, her güne 1 tane saklıyoruz
Biz yemiyoruz o derece![]()
aslında varya isteyince insan farklı bir duzene geciyor bende kola manyagıyıdm diet kola olsun yuzune bakmazdım spora basladıgımdan beri diet koladan baska birsey icemiyorumÇok meyve yiyen bir insan değilim malesef
Benim sorunum hazır alınan içeceklerlesanki aşerir gibi içemezsem uyuyamıyorum bile
Bende sayı ile alıyorum , yılbaşından 1 hafta önce 2.5 tlydi
Sadece pırasa ucuz, hergun pırasa yiyelimŞimdi tekrar baktım faturaya pardon 7.59 muş :)
Fiyatlar gerçekten inanılır gibi değil.
Oğlum salatalık delisi
Olmuş 7.951 kilo 5 tane, her güne 1 tane saklıyoruz
Biz yemiyoruz o derece![]()
O 1 kiralar yüzünden 60-70 TL lik pazar oldu 100 tl. Bi de iki kişiyiz vay 4-5 kişilik ailelere![]()
Tabi buna da şükür, Allah bu gunlerimizi aratmasinAllah yardımcıları olsun onlarında,bizde 2 kişiyiz valla ancak işte..
Yinede buna şükür gerçi diyorum..
Tabi buna da şükür, Allah bu gunlerimizi aratmasin
Bigün bende vazgeçerim umarım :)aslında varya isteyince insan farklı bir duzene geciyor bende kola manyagıyıdm diet kola olsun yuzune bakmazdım spora basladıgımdan beri diet koladan baska birsey icemiyorum
Herkes patates yapsın, 1 tlKategoride sebzeler, pahalıya patlıcak desenize![]()
Bu kategori bütceleri biraz zorlicak sanırım, napalım sayıyla alırız![]()