Ha birazını da hiç kızartmadan servis ettim.Nasıl mı?Az fazla almıştım,baklava kutusuna artanları,kafalarını koydum,oğluma evin yanına ,duvarın dibine koy ,kediler yesin dedim.Keratalar çok seviyor balığı.Gerçi dondrma kutusunda yemek bulan çocuklar gibi,baklava kutusunda hamsi görünce belki hüsrana uğramışlardır.Çocuklar yemiyorYoksa ben de öyle seviyorum Daha fazla yesinler diye çıkartıyorum..Hatta bazen arasına kaşar koyuyorum..Öyle pişiriyorum
kaç sarımsak kullanıyorsun mesela?sarımsakları rendeliyormusun yoksa normal doğruyormusun?Hamsinin bir kokusu oluyor o kokuyu sevmiyorum..Baharatlayınca geçiyor özellikle kekik,pul biber hatta sarımsak çok yakışıyor
O kokuyu kim sever ki.Ben balkonda yapıyorum.Geçen hafta elektrikler kesikti,eşim başımda telin ışığını tuttu,öyle kızarttım.Hamsinin bir kokusu oluyor o kokuyu sevmiyorum..Baharatlayınca geçiyor özellikle kekik,pul biber hatta sarımsak çok yakışıyor
Rabbim gönlüne göre versin canımVay be anne olmak bunu gerektirir demek,helal sana.Ben hiçbir zaman anlayamayacağım.
Ne güzel yazmışsın
1 kiloya yakın hamsiye 1 veya iki diş sarımsak soyup eziyorum..Hamsiyi ayıklayıp temizledikten sonra sarımsak,kekik,pul biber,tuz ekleyip harmanlıyorum daha sonra una bulayıp kızartıyorumkaç sarımsak kullanıyorsun mesela?sarımsakları rendeliyormusun yoksa normal doğruyormusun?
Ümidini kaybetme canım.Benim 2.tedavi ile oldu.İlaç içmeden regl bile olamıyorum,önceden doğumda problem yaşadığımdan,yumurtlama problemi vardı.Dr yumurta donasyonu veya tüp bebek olmadan olmaz dedi.Ben yumurta takibi ile aşılama bile olmadan hamile kaldım ,inancını kaybetme.Vay be anne olmak bunu gerektirir demek,helal sana.Ben hiçbir zaman anlayamayacağım.
Ne güzel yazmışsın
O koku yerken de oluyor canım ben onu bastırmak için bunları ekliyorum daha güzel oluyor.O kokuyu kim sever ki.Ben balkonda yapıyorum.Geçen hafta elektrikler kesikti,eşim başımda telin ışığını tuttu,öyle kızarttım.Diğer balıklar neyse de,hamsi kokusu evden hemen çıkmıyor.
Ha birazını da hiç kızartmadan servis ettim.Nasıl mı?Az fazla almıştım,baklava kutusuna artanları,kafalarını koydum,oğluma evin yanına ,duvarın dibine koy ,kediler yesin dedim.Keratalar çok seviyor balığı.Gerçi dondrma kutusunda yemek bulan çocuklar gibi,baklava kutusunda hamsi görünce belki hüsrana uğramışlardır.
Kekik salamura mı?Valla sende ne cevherler var.Kocan yatsın ,kalksın senin gibi bir eşi olduğu için dua etsinO koku yerken de oluyor canım ben onu bastırmak için bunları ekliyorum daha güzel oluyor..Birde yazın kekik salamura yaptım 1 kavanoz balık ile çok güzel oluyor. .Ayyy canım balık istedi
Harikasın mutlaka deneyeceğim1 kiloya yakın hamsiye 1 veya iki diş sarımsak soyup eziyorum..Hamsiyi ayıklayıp temizledikten sonra sarımsak,kekik,pul biber,tuz ekleyip harmanlıyorum daha sonra una bulayıp kızartıyorum
Maşaallah sanaHa birazını da hiç kızartmadan servis ettim.Nasıl mı?Az fazla almıştım,baklava kutusuna artanları,kafalarını koydum,oğluma evin yanına ,duvarın dibine koy ,kediler yesin dedim.Keratalar çok seviyor balığı.Gerçi dondrma kutusunda yemek bulan çocuklar gibi,baklava kutusunda hamsi görünce belki hüsrana uğramışlardır.
Taze kekik ile yaptım ..Tavsiye ederim zamanı gelinceKekik salamura mı?Valla sende ne cevherler var.Kocan yatsın ,kalksın senin gibi bir eşi olduğu için dua etsin
Tabi damak tadı herkesin farklı olabilirHarikasın mutlaka deneyeceğim
Kesin beğenirim canım,içine eklediğin baharatlar zaten sürekli kullandığım baharatlar.Bu karışımı ben fırında patateste kullanıyorum bir de sarımsak hariç fırında balık yaptığım zaman.Ama sarımsak hiç kullanmıyordum,kızartmada deneyeceğim tabii ki,teşekkür ederimTabi damak tadı herkesin farklı olabilirUmarım beğenirsin
Hahahaha hepsi deynebin suçuBuraya her geldiğimde acıkıyorum. Şimdi de canım balık çekti
Tam da senden bahsediyordum ,iyi insanmışsınBuraya her geldiğimde acıkıyorum. Şimdi de canım balık çekti
beğene beğene geliyor,sessiz ve derinden
Siz o kadar sütlü tatlıyı görmeyin ,benim masum balıklarıma suç atınHahahaha hepsi deynebin suçu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?