Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Çocuklar yemiyor Yoksa ben de öyle seviyorumDaha fazla yesinler diye çıkartıyorum..Hatta bazen arasına kaşar koyuyorum..Öyle pişiriyorum
Ha birazını da hiç kızartmadan servis ettim.Nasıl mı?Az fazla almıştım,baklava kutusuna artanları,kafalarını koydum,oğluma evin yanına ,duvarın dibine koy ,kediler yesin dedim.Keratalar çok seviyor balığı.Gerçi dondrma kutusunda yemek bulan çocuklar gibi,baklava kutusunda hamsi görünce belki hüsrana uğramışlardır.

Hamsinin bir kokusu oluyor o kokuyu sevmiyorum..Baharatlayınca geçiyor özellikle kekik,pul biber hatta sarımsak çok yakışıyor
O kokuyu kim sever ki.Ben balkonda yapıyorum.Geçen hafta elektrikler kesikti,eşim başımda telin ışığını tuttu,öyle kızarttım.Diğer balıklar neyse de,hamsi kokusu evden hemen çıkmıyor.

kaç sarımsak kullanıyorsun mesela?sarımsakları rendeliyormusun yoksa normal doğruyormusun?
1 kiloya yakın hamsiye 1 veya iki diş sarımsak soyup eziyorum..Hamsiyi ayıklayıp temizledikten sonra sarımsak,kekik,pul biber,tuz ekleyip harmanlıyorum daha sonra una bulayıp kızartıyorum

Vay be anne olmak bunu gerektirir demek,helal sana.Ben hiçbir zaman anlayamayacağım.

Ne güzel yazmışsın
Ümidini kaybetme canım.Benim 2.tedavi ile oldu.İlaç içmeden regl bile olamıyorum,önceden doğumda problem yaşadığımdan,yumurtlama problemi vardı.Dr yumurta donasyonu veya tüp bebek olmadan olmaz dedi.Ben yumurta takibi ile aşılama bile olmadan hamile kaldım ,inancını kaybetme.

O kokuyu kim sever ki.Ben balkonda yapıyorum.Geçen hafta elektrikler kesikti,eşim başımda telin ışığını tuttu,öyle kızarttım.Diğer balıklar neyse de,hamsi kokusu evden hemen çıkmıyor.
O koku yerken de oluyor canım ben onu bastırmak için bunları ekliyorum daha güzel oluyor..Birde yazın kekik salamura yaptım 1 kavanoz balık ile çok güzel oluyor..Ayyy canım balık istedi

Değil mi ama dondurma kutusundan birde yaprak sarması çıkıyor.
Ne güzel deynepçiğim aynısını ben de yapıyorum,dün akşam bende bütün balık kafa ve kılçıklarını yemekten sonra indirdim aşağıya 3 farklı yere koydum,bir tanesi zaten hemen koştu geldi yavrum,sesi de çıkmıyordu hastaydı galiba,o yerken nasıl mutlu oldum anlatamam.Bak ne güzel 1 kilo balık alıyorsun seninle birlikte başka canlara da nasip oluyor

O koku yerken de oluyor canım ben onu bastırmak için bunları ekliyorum daha güzel oluyor..Birde yazın kekik salamura yaptım 1 kavanoz balık ile çok güzel oluyor..Ayyy canım balık istedi
Kekik salamura mı?Valla sende ne cevherler var.Kocan yatsın ,kalksın senin gibi bir eşi olduğu için dua etsin

Maşaallah sana

Tabi damak tadı herkesin farklı olabilirUmarım beğenirsin
Kesin beğenirim canım,içine eklediğin baharatlar zaten sürekli kullandığım baharatlar.Bu karışımı ben fırında patateste kullanıyorum bir de sarımsak hariç fırında balık yaptığım zaman.Ama sarımsak hiç kullanmıyordum,kızartmada deneyeceğim tabii ki,teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…