- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Bilmiyorum, ama yakın zamandır sanırım uğraşıyor@Sekercikiz ekleyecekti ne zaman ekliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum, ama yakın zamandır sanırım uğraşıyor@Sekercikiz ekleyecekti ne zaman ekliyor
Oda katılabilirZaten ben kimim ki,ben sorunca bana söyleme saydin78 ayağını sürüdü demek ki
Yok deynebim bende yeni anladım, saydincim resim boyutlandırma sormuştu oradan ilişkiyi kurdumZaten ben kimim ki,ben sorunca bana söyleme saydin78 ayağını sürüdü demek ki
Hadi bakalım bekliyoruzBilmiyorum, ama yakın zamandır sanırım uğraşıyor
evet tatlım sürüdüm sanırım. Yarın ben de dahil olabilirim belli olmaz sağım solumZaten ben kimim ki,ben sorunca bana söyleme saydin78 ayağını sürüdü demek ki
Ne yapcan bizeevet tatlım sürüdüm sanırım. Yarın ben de dahil olabilirim belli olmaz sağım solum
Yok deynebim bende yeni anladım, saydincim resim boyutlandırma sormuştu oradan ilişkiyi kurdum
Aman Allahım, ayyuka çıktı katilsam mi Nanam bilemedim, çevrem yok şansım az. Ama ugrastiran bi tarifYok deynebim bende yeni anladım, saydincim resim boyutlandırma sormuştu oradan ilişkiyi kurdum
Ehe ehe sırNe yapcan bize
Cuma diye çok yeme
Tartıdan sonra değil mi?Ben bile öğrendimNe yapcan bize
Cuma diye çok yeme
Yapılan bir şey mi,yapılmamış bir şey mi,pasta gibi mi?Renkli mi?Az ipucu verseneEhe ehe sır
Konuştuklarımızdan birini mi yapacaksın yoksa farklı bir tarif miEhe ehe sır
Kız geçen kategori oy sayın çok güzeldi, bu işler çevreye bakmıyor ki kuzum, benimde tanıdığım az zatenAman Allahım, ayyuka çıktı katilsam mi Nanam bilemedim, çevrem yok şansım az. Ama ugrastiran bi tarif
Çevre ile alakalı değil canım üyelere bildirim gidiyor.En beğendikleri tarife veriyorlarAman Allahım, ayyuka çıktı katilsam mi Nanam bilemedim, çevrem yok şansım az. Ama ugrastiran bi tarif
Deynebim bir ben vardım cuma günü sinir küpü olan, hiç bozmadım. Herkes kaçamaklari yazar ben sinir küpü olurdum. Ah periliçe ne çekmişti bendenTartıdan sonra değil mi?Ben bile öğrendim
Ben ilk katildigimda grubumuda pek tanımıyordum 100 kusur oy almıştımÇevre ile alakalı değil canım üyelere bildirim gidiyor.En beğendikleri tarife veriyorlar
Tabi canım oylamanın çevre ile alakası yokBen ilk katildigimda grubumuda pek tanımıyordum 100 kusur oy almıştım
Bildirim gitmese hadi neyse diyeceğim deBildirim gittikten sonra KKda var kaç kişi ,çoğu arkadaşının yarıştığını bile bilmiyor,duygusal olarak ta oy kullanan vardır muhakkak ama bu sonuca etki etmez.Çünkü oy veren kişi çok saydin78Tabi canım oylamanın çevre ile alakası yok
Kesinlikle, böyle oylar daha güvenilirBildirim gitmese hadi neyse diyeceğim deBildirim gittikten sonra KKda var kaç kişi ,çoğu arkadaşının yarıştığını bile bilmiyor,duygusal olarak ta oy kullanan vardır muhakkak ama bu sonuca etki etmez.Çünkü oy veren kişi çok saydin78
Evet tatlım tartı sonrasıTartıdan sonra değil mi?Ben bile öğrendim
Duygusal olarak en fazla 10-15 kişi oy veriyor..Ama diğerleri tarife veriyor..100 lerce oy alınıyor..Bildirim gitmese hadi neyse diyeceğim deBildirim gittikten sonra KKda var kaç kişi ,çoğu arkadaşının yarıştığını bile bilmiyor,duygusal olarak ta oy kullanan vardır muhakkak ama bu sonuca etki etmez.Çünkü oy veren kişi çok saydin78