- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Haftaya cuma anket açılacakmış, bu kategori de çok çekişmeli geçecek kurabiyeler gibiDaha 8 gün var ,bayağı katılım oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya cuma anket açılacakmış, bu kategori de çok çekişmeli geçecek kurabiyeler gibiDaha 8 gün var ,bayağı katılım oldu.
Nasilsin ablam misafirlerin geldi mi
Haftaya cuma anket açılacakmış, bu kategori de çok çekişmeli geçecek kurabiyeler gibi
Nasilsin ablam misafirlerin geldi mi
Su bilgisayardan elini uzatip karsi taraftan yiyecek aldirma isimizi hizlandirsin bilim adamlari
Ayyy canım teşekkür ederim, tebriğini aldımBu kadar tarif arasından birinci olarak çıkacak
üyeyi şimdiden teprik ediyorum, madalyası helali hoş olsun
İnsanlar çılgınlar gibi sütlü tatlı yapmış
Ayyy canım teşekkür ederim, tebriğini aldım
Dur hemen madalya kutlaması yapalımyeriiiiiim
Dur hemen madalya kutlaması yapalım
Bazen bana da oluyor, olsun dans dans dansaaaa dans eden smileylerim görünmüyorr
Yüce gönüllü ablacım benim teşekkür ederim gözün aydın kızçene kavuşcanİyiyim canısı sağol,bu akşam kızçem ve eşi teşrif edecekler..
Yarında k.valide ve görümcesi yemeğe bana gelecekler..
Sen iste anında yapayım lafımı olur bebişim
Sen de bize bir selam vermeHerkes neler yapıyorİnsanlar çılgınlar gibi sütlü tatlı yapmış
Süt bitmiş yaa tühhhSen de yapsana vakit var
Uzak kaldım değil mi Bu arada geçen bi kurabiye yaptım Starbucks kurabiyesiymiş. Güzel oldu.Sen de bize bir selam vermeHerkes neler yapıyor
Sizin oralarda market yok mu?Marketten alırsınSüt bitmiş yaa tühhh
Uzak kaldım değil mi Bu arada geçen bi kurabiye yaptım Starbucks kurabiyesiymiş. Güzel oldu.
Bizimle hiç ilgilenmiyorsunNasıl bir kurabiyeymiş bizde görelimYoksa kızın ile birlikte mi yaptınızSüt bitmiş yaa tühhh
Uzak kaldım değil mi Bu arada geçen bi kurabiye yaptım Starbucks kurabiyesiymiş. Güzel oldu.