• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Onure etsinler diye sen de bayağı uğraşıyorsun ,emek veriyorsun hakkın :KK53:

Kadınız ,haklıyız, onure olmak hakkımız:KK31:
eşinden ,evladından da duysa hoşuna gidiyor övülmek:KK45:

İşin şakası o tabi,bilirler benimde yapacağımı yani..
Yemek olaylarımız onlarla farklı biraz,ben biraz daha conconlu şeyler yapıyorum onla daha klasik ve et ağırlıklı yapıyorlar..

Her zamanda söylerler değişik ve güzel yemek yapar diye,hemendehavayagirenüyesmileyi :KK73:

İşin şakası o tabi,bilirler benimde yapacağımı yani..
Yemek olaylarımız onlarla farklı biraz,ben biraz daha conconlu şeyler yapıyorum onla daha klasik ve et ağırlıklı yapıyorlar..

Her zamanda söylerler değişik ve güzel yemek yapar diye,hemendehavayagirenüyesmileyi :KK73:
Maşallah sizlere:nazar:
Dünür olup ta birbirine böyle ziyarete giden çok az bu devirde.Daha evlenmeden tatsızlıklar çıkıyor para pul yüzünden.Esasında özenerek Onlara değer verdiğini göstermiş oluyorsun.İnşallah ilerleyen yıllarda bizim de dünürlük ilişkilerimiz böyle olur.

Onure etmeyecektim ,birazcık ettim galiba :skandal:

Maşallah sizlere:nazar:
Dünür olup ta birbirine böyle ziyarete giden çok az bu devirde.Daha evlenmeden tatsızlıklar çıkıyor para pul yüzünden.Esasında özenerek Onlara değer verdiğini göstermiş oluyorsun.İnşallah ilerleyen yıllarda bizim de dünürlük ilişkilerimiz böyle olur.

Onure etmeyecektim ,birazcık ettim galiba :skandal:

Ettin ettin kabul ediyorum bende :KK200:

Bizde olmadı hiç böyle olaylar,aman olmasında sakın..
Benden zaten tırsıyorlar,biliyorlar tersimin ters olduğunu.:KK53:

Back