• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Zamanında Nevoşa da bildirim gitsin diye rahatsız ettim.Bildirim oldu fakat yarışmıyorum:KK45:.Ne yapıyorsam sizler için,çok fedakarım çoook.:KK53:
Düşünceli üye :KK53:

Bir arkadaş ta kazandibini düşünüyordu 2 kişi birden yapmış,görünce ne hissedecek acaba?:skandal:

Keşke hiç 2 tarif olmasa :(
Muhallebi çeşitleri çok (kadayıflı, bisküvili falan) oluyor yapılır ama bazı tarifler cesitsiz :(

Düşünceli üye :KK53:

Keşke hiç 2 tarif olmasa :KK43:
Muhallebi çeşitleri çok (kadayıflı, bisküvili falan) oluyor yapılır ama bazı tarifler cesitsiz :KK43:
Bence de olmasa daha iyi .Mesela ben makarnalarda kavrulmuş erişte yoktu erişte yaptım.Daha sonrasında Makyajkolik ve de Hannazınki de el açması makarna ,acaba oylarına etki eder mi diye çekindim.Gerçi Onun makarnası 1.,benimki 6.olmuştu ama :KK53:,canım erişteyi beğenmediler:63:

Bence de olmasa daha iyi .Mesela ben makarnalarda kavrulmuş erişte yoktu erişte yaptım.Daha sonrasında Makyajkolik ve de Hannazınki de el açması makarna ,acaba oylarına etki eder mi diye çekindim.Gerçi Onun makarnası 1.,benimki 6.olmuştu ama :KK53:,canım erişteyi beğenmediler:63:

Evet seninki çok farklı bir tarifti mesela , daha çok oy alır diye tahmin ediyordum, hannazla tariflerimiz çok benziyordu tavuklu ve el açmasıydı. :KK19:
Olsun sonuncu olsakta birinci olsakta yemek yapmayı seviyoruz :KK60:

Back