- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
Vermem tatlım sonra onu da bir arkadaşımız yapar falan kalırım ortadaYapılan bir şey mi,yapılmamış bir şey mi,pasta gibi mi?Renkli mi?Az ipucu versene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vermem tatlım sonra onu da bir arkadaşımız yapar falan kalırım ortadaYapılan bir şey mi,yapılmamış bir şey mi,pasta gibi mi?Renkli mi?Az ipucu versene
Zamanında Nevoşa da bildirim gitsin diye rahatsız ettim.Bildirim oldu fakat yarışmıyorum.Ne yapıyorsam sizler için,çok fedakarım çoook.Kesinlikle, böyle oylar daha güvenilir
Bir arkadaş ta kazandibini düşünüyordu 2 kişi birden yapmış,görünce ne hissedecek acaba?Vermem tatlım sonra onu da bir arkadaşımız yapar falan kalırım ortada
Düşünceli üyeZamanında Nevoşa da bildirim gitsin diye rahatsız ettim.Bildirim oldu fakat yarışmıyorum.Ne yapıyorsam sizler için,çok fedakarım çoook.
Bir arkadaş ta kazandibini düşünüyordu 2 kişi birden yapmış,görünce ne hissedecek acaba?
Bence de olmasa daha iyi .Mesela ben makarnalarda kavrulmuş erişte yoktu erişte yaptım.Daha sonrasında Makyajkolik ve de Hannazınki de el açması makarna ,acaba oylarına etki eder mi diye çekindim.Gerçi Onun makarnası 1.,benimki 6.olmuştu ama ,canım erişteyi beğenmedilerDüşünceli üye
Keşke hiç 2 tarif olmasa
Muhallebi çeşitleri çok (kadayıflı, bisküvili falan) oluyor yapılır ama bazı tarifler cesitsiz
Çok şanslısın o zaman, sütlaç çok seviliyor bebişNiye umudunu yitirdin ki,katılım çok olunca klasik tarifler hep 1.oluyor benim gördüğüm kadarıyla
Bebişim sütlaçı nananais yaptı ben hiçbirşeyÇok şanslısın o zaman, sütlaç çok seviliyor bebiş
Bence de olmasa daha iyi .Mesela ben makarnalarda kavrulmuş erişte yoktu erişte yaptım.Daha sonrasında Makyajkolik ve de Hannazınki de el açması makarna ,acaba oylarına etki eder mi diye çekindim.Gerçi Onun makarnası 1.,benimki 6.olmuştu ama ,canım erişteyi beğenmediler
Geç kalmış sayılmazsın hala zaman var, ben olsam 1 ay daha beklemek istemezdim ablacımBebişim sütlaçı nananais yaptı ben hiçbirşey
Sonlara kalmayacağım diye karar almıştım.Başlarda katılamadım ,yine sona kalmak istemiyorum,uğursuz geliyor banaGeç kalmış sayılmazsın hala zaman var, ben olsam 1 ay daha beklemek istemezdim ablacım
Evet bende kurabiyelerde hezimete uğramıştım. Ama belli olmaz bu işler biz öyle sanıyoruzdur belkideSonlara kalmayacağım diye karar almıştım.Başlarda katılamadım ,yine sona kalmak istemiyorum,uğursuz geliyor bana
shapee te puding yapacağını söylüyordu katılmadan öncegördük pudinginiAynı o tür puding mi yapacaksın yoksa
Tabi canııım ,görünüşü tam pudinge benziyor.Hafif bir değişiklik yapmışsın
Kız irmik yerine un koysaydım al sana puding
Çok bir fark yarattığım söylenemez
Tabi canııım ,görünüşü tam pudinge benziyor.Hafif bir değişiklik yapmışsın
Kendini hafife alma ,bayağı başarılı olmuş.
Çileğin cazibesi
Kendini hafife alma ,bayağı başarılı olmuş.
Daha 8 gün var ,bayağı katılım oldu.20 tarifi tamamladık maşallah bize