Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaaa
Mune ablaaaa ben sana dedim bak beni tenhada kistirdi
Kaldı 9 gün oylamaya
Hangi tatlıyı yaptığını unuttum ,bakayım dedim,bakmaz olaydımŞimdi nescafenin yanında ne de güzel giderdi
:))Hangi tatlıyı yaptığını unuttum ,bakayım dedim,bakmaz olaydımŞimdi nescafenin yanında ne de güzel giderdi
Seninki kadar güzel yapamam ,daha önce hiç yapmadım bu tatlıyı ama görünüşü ye beni diyor:))
Sen daha güzelini yaparsın hemşerim
Bu kategoride seni görmeyecek miyiz yoksa sanki bi ara güllaç yapacaktın ben mi yanlış hatırladım yoksaHangi tatlıyı yaptığını unuttum ,bakayım dedim,bakmaz olaydımŞimdi nescafenin yanında ne de güzel giderdi
Aman Allahım sen gibi bi hatun ben kadar güzel yapamaz mı bu güzel iltifatınızı kimseye kaptırmamak üzere aldım onure ettiniz efenimmSeninki kadar güzel yapamam ,daha önce hiç yapmadım bu tatlıyı ama görünüşü ye beni diyor
Kesin denemelisin o zaman hem çok hafif hem çok leziz:)Seninki kadar güzel yapamam ,daha önce hiç yapmadım bu tatlıyı ama görünüşü ye beni diyor
Ben daha çok onure oldum şimdi bu sözlerdenAman Allahım sen gibi bi hatun ben kadar güzel yapamaz mı bu güzel iltifatınızı kimseye kaptırmamak üzere aldım onure ettiniz efenimm
Onure eden onure olunur. BknzBen daha çok onure oldum şimdi bu sözlerden
Sırasıyla diğer yarışmacıları da onure mi etsem ne yapsamOnure eden onure olunur. Bknz
Hayır olmaz izin veremem buna araya girerim hemen sadece bana özgü olmalıkıskanırımSırasıyla diğer yarışmacıları da onure mi etsem ne yapsam
Seni onure etmek yok boşa heveslenme ,sen yarışmacı değilsin
Seni dünürlerin onure etsinOlsun sen gene onore etsen ölürmüsün