- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Seni dünürlerin onure etsin
Edeceğe de benziyor
Onure etsinler diye sen de bayağı uğraşıyorsun ,emek veriyorsun hakkınSıkıyorsa etmesin bakalım
Onure etsinler diye sen de bayağı uğraşıyorsun ,emek veriyorsun hakkın
Kadınız ,haklıyız, onure olmak hakkımız
eşinden ,evladından da duysa hoşuna gidiyor övülmek
Maşallah sizlereİşin şakası o tabi,bilirler benimde yapacağımı yani..
Yemek olaylarımız onlarla farklı biraz,ben biraz daha conconlu şeyler yapıyorum onla daha klasik ve et ağırlıklı yapıyorlar..
Her zamanda söylerler değişik ve güzel yemek yapar diye,hemendehavayagirenüyesmileyi
Maşallah sizlere
Dünür olup ta birbirine böyle ziyarete giden çok az bu devirde.Daha evlenmeden tatsızlıklar çıkıyor para pul yüzünden.Esasında özenerek Onlara değer verdiğini göstermiş oluyorsun.İnşallah ilerleyen yıllarda bizim de dünürlük ilişkilerimiz böyle olur.
Onure etmeyecektim ,birazcık ettim galiba
Ben de 2 tarif birden yüklendi sandım.20.tarif kim olacak,istihbarat mı aldın?Tüm oylar 20.tarife
Çaktırma tarif eklensin diye vaat ediyorum sadeceBen de 2 tarif birden yüklendi sandım.20.tarif kim olacak,istihbarat mı aldın?
Tutacağını bilsem ben ekleyeyim diyeceğim de ,hiç ümidim yokÇaktırma tarif eklensin diye vaat ediyorum sadece
Bundan sonra bende umudum olmayan hiç bir kategoriye katılmayacağım.Tutacağını bilsem ben ekleyeyim diyeceğim de ,hiç ümidim yok
Niye umudunu yitirdin ki,katılım çok olunca klasik tarifler hep 1.oluyor benim gördüğüm kadarıylaBundan sonra bende umudum olmayan hiç bir kategoriye katılmayacağım.
Puding yapsam olur muTüm oylar 20.tarife
@shapes te puding yapacağını söylüyordu katılmadan öncePuding yapsam olur mu
Yok ben bu saatte ancak onu yapabilirim ondan öyle söyledim@shapes te puding yapacağını söylüyordu katılmadan öncegördük pudingini Aynı o tür puding mi yapacaksın yoksa
Yap 21. olursunPuding yapsam olur mu
Neden 20. mi geliyorYap 21. olursun
Olursa çok güzel olurNiye umudunu yitirdin ki,katılım çok olunca klasik tarifler hep 1.oluyor benim gördüğüm kadarıyla
Gelecek gibi hissediyorum diyelimNeden 20. mi geliyor
Gelecek gibi hissediyorum diyelim
Çaktırma ama 7.gruptan geliyor galiba
Zaten ben kimim ki,ben sorunca bana söylemeGelecek gibi hissediyorum diyelim
Çaktırma ama 7.gruptan geliyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?