Biz de seni özledik canımİyi geceler sütlü tatlıcılar
Bu sıralar gelemiyorum kk ya . Fırsat olsa trilece yapma niyetindeydim lakin fırsat olmayacak sanırım .
Nevoşum ,deynebim ve diğer arkadaşlar sizleride çok özledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de seni özledik canımİyi geceler sütlü tatlıcılar
Bu sıralar gelemiyorum kk ya . Fırsat olsa trilece yapma niyetindeydim lakin fırsat olmayacak sanırım .
Nevoşum ,deynebim ve diğer arkadaşlar sizleride çok özledim
Çok geçmiş olsun canımAcil şifalar diliyorumÇok sağolun kızlar zencefil bal çok iyi geldi sayenizde biraz daha rahatladım
Of ne zor şeymiş
Allah kimseyi sağlığından etmesin resmen öksürmekten boğazım tahriş oldu
Sağolasın hayatımmKış beraberinde öksürük,grip getiriyor malesef, iyi gelmesine sevindim canım
Neee gerçekten miiiMune bize sütlü tatlı yapacak diye dedikodular çıkmışBu konu hakkında ne diyorsunuz
Sağolasın ablamÇok geçmiş olsun canımAcil şifalar diliyorum
Sağolasın hayatımm
Aynen yaa öksürüğü hafiflettik geriye grip kaldı
Üstelik daha 10 gun var o zamana kadar daha 5tarif gelir diye saniyorumBu kategori kurabiyeler den de zor geçecek gibi görünüyor
Onda zor karar vermiştim
bunda hiç veremicem gibi geliyor
Üstelik daha 10 gun var o zamana kadar daha 5tarif gelir diye saniyorum
Ben şoklardayim ya tariflere bakarken liste in in bitmiyorGelsin gelsin hepten karışalımmm
Ben şoklardayim ya tariflere bakarken liste in in bitmiyor
Bende sırayla hepsine bakayım diyorum
yorulup bırakıyorum aahhaha
Nevreste nin alt alta sıralamaısnı bekliyorum
öyle bakıp karar vermek daha kolay
İyiyim canım çok şükürSağolasın ablam
Sen nasılsın iyi misin
Haklısın o zaman biraz daha netleşiyor kafamızda ama tarifler çok güzel olunca kafamız karışıyor
Bende sırayla hepsine bakayım diyorum
yorulup bırakıyorum aahhaha
Nevreste nin alt alta sıralamaısnı bekliyorum
öyle bakıp karar vermek daha kolay
Aynen hem de çok zor geçecek, nasıl karar vericez bakalım
Haklısın o zaman biraz daha netleşiyor kafamızda ama tarifler çok güzel olunca kafamız karışıyor
Bende tadına göre karar vereceğim sanırım, en sevdiklerim ön planda oluyorBen damak tadıma uygun olana ayrıca birazcık da sunuma bakıcam
Ben eklerken şaşkınlık yaşıyorum.Bu ne güzelmiş,bu ne güzelmiş diye diye devam ediyorumHani direk alt alta görünce iyi kötü karar verebiliyorsun
Tarifler de sunumlar da çok başarılı gerçekten :)
Kafalar oldu çorba
Ben eklerken şaşkınlık yaşıyorum.Bu ne güzelmiş,bu ne güzelmiş diye diye devam ediyorum
Önümüzdeki hafta hazırlayacağımTarif çok şimdiden başla sen anca yetişir