• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Adminim zevkle kim hakkinda yazisiyoruz :KK70:
Gülüm admin demek zorunda değilsin, nasıl rahat edersen öyle yazabilirsin, yaşım 44 birkaç ay sonra 45'im kısmetse, abla, teyze, Mune, burada çoğunluğun dediği gibi müdür bile diyebilirsin, nasıl rahatına gelirse, admin deyince ben bile alışık değilim bu ünvana:KK15:

Gülüm admin demek zorunda değilsin, nasıl rahat edersen öyle yazabilirsin, yaşım 44 birkaç ay sonra 45'im kısmetse, abla, teyze, Mune, burada çoğunluğun dediği gibi müdür bile diyebilirsin, nasıl rahatına gelirse, admin deyince ben bile alışık değilim bu ünvana:KK15:
Huysuz ve tatlı kadın mune :KK53:

Ne demek ablacim nasil hoslaniyosan elbette bende oyle cagririm seni mune ablam:KK200:Kkdeki ünvanini biliyorum cogu üye gibi hayraninizim o yuzden admin dedim.ama elbetteki ablamsin:KK37:

Yine geldim, ne zaman istersen katıl muhabbetlerimize, bazen burada bazen profillerden veya geyik topiklerinden gırgır şamata yapıyoruz, tanıştığıma memnun oldum uğurlu sayı :KK66:
Tesekkurler ablam..bende seninle konusmaktan cok mutlu oldum.:KK200:dediğim gibi siz bitanecik administratorsunuz :KK37:ugurlu sayi sana tesekkur ediyo ablacim:KK36:

İyi geceler sütlü tatlıcılar :KK68:

Bu sıralar gelemiyorum kk ya . Fırsat olsa trilece yapma niyetindeydim lakin fırsat olmayacak sanırım :KK43:.

Nevoşum ,deynebim ve diğer arkadaşlar sizleride çok özledim :KK68:
Biz de seni çok özledik canım:KK37:
Gelemesen de gönüller bir,bunun farkındayız:KK66:

Bal ile zencefili karıştırıp sabahtan bir tatlı kaşığı yiyebilirsin canım:KK19: çok geçmiş olsun bende yeni atlattım öksürük kötü oluyor bide Oksabron öksürük şurubu kullandım, her kış ihtiyaç oluyor malum :KK61:

Tarçın bal zencefil macun hale getirin

Canim gecmis olsun
Bal zencefil kizlar soylemis zaten
Sabahlari ac karinla bir yemek kasigi
Pekmez de iyi gelir.

Çok sağolun kızlar zencefil bal çok iyi geldi sayenizde biraz daha rahatladım
Of ne zor şeymiş
Allah kimseyi sağlığından etmesin resmen öksürmekten boğazım tahriş oldu :kızgın:

Yine geldim, ne zaman istersen katıl muhabbetlerimize, bazen burada bazen profillerden veya geyik topiklerinden gırgır şamata yapıyoruz, tanıştığıma memnun oldum uğurlu sayı :KK66:
Mune bize sütlü tatlı yapacak diye dedikodular çıkmış:skandal:Bu konu hakkında ne diyorsunuz:dondurma:

Back