Çok şükür ablacım,güzel bir dostluğumuz arkadaşlığımız var.Güzel paylaşımlarımız var..Rabbim daim etsin inşaallahAllah eksikliklerini göstermesin yemek bölümünde çok sağlam bir grup var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür ablacım,güzel bir dostluğumuz arkadaşlığımız var.Güzel paylaşımlarımız var..Rabbim daim etsin inşaallahAllah eksikliklerini göstermesin yemek bölümünde çok sağlam bir grup var
Aferin bak şöyle konuşalımMankenim bir şey mi didin
Gitme abla kötü şeyler olacakBenim gitmemi bekliyor, bak tenha falan diyor ona göre hahaahhaa
Konuşalım fıstığımmm bugünde pek bir hoşşun ayolAferin bak şöyle konuşalım
Ben hergün böyle değilim mi demek istiyorsunKonuşalım fıstığımmm bugünde pek bir hoşşun ayol
Ay ne gibi kötü şeylerGitme abla kötü şeyler olacak
Öpüyorum gülümmmm, iyi gecelerBenimde şimdi çıkmam lazım eşim geldi..Hepinize hayırlı geceler
Olur mu hergün dahada bir gençleşme güzelleşme görüyorum sende sırlarını paylaş en yakın zamanda bak biz mune ablamla paylaştıkBen hergün böyle değilim mi demek istiyorsun
Es selaaaaaAy ne gibi kötü şeyler
Heeee gitti tabii rahat rahat yazOlur mu hergün dahada bir gençleşme güzelleşme görüyorum sende sırlarını paylaş en yakın zamanda bak biz mune ablamla paylaştık
Yarında kar yağar elektrikler kesilir falan net gider 1-2gün daha sağlamımHeeee gitti tabii rahat rahat yaz
Yarında kar yağar elektrikler kesilir falan net gider 1-2gün daha sağlamım
Ziyaretçi olarak okuyodur kesin oBuraya ajan koymuş olmasın beni de yakacaksın
Kilodan falan bahsetmiyoruz o zaman, eee daha daha nasılsınızZiyaretçi olarak okuyodur kesin o
İyiyiz abla işte buralarda böyle takılıyoruz sen nasılsınKilodan falan bahsetmiyoruz o zaman, eee daha daha nasılsınız
İyiyim şükür, ne yapayım sitede yazıp duruyorum, Nevresteden bahsetmiyoruz, kilo demiyoruz hele bunu onun bölümünde asla yapmıyoruz, uslu uslu takılıyoruz, Nevreste demedim değil mi demedimİyiyiz abla işte buralarda böyle takılıyoruz sen nasılsın
Abla ne dedin mesajının son 2 cümlesi görünmüyor silik çıkmışİyiyim şükür, ne yapayım sitede yazıp duruyorum, Nevresteden bahsetmiyoruz, kilo demiyoruz hele bunu onun bölümünde asla yapmıyoruz, uslu uslu takılıyoruz, Nevreste demedim değil mi demedim