Seni bilmem ama ben dayağı garantiledim, kesin gittim benAbla ne dedin mesajının son 2 cümlesi görünmüyor silik çıkmış
Yok abla sen nereye gitcen asıl ben neler didimSeni bilmem ama ben dayağı garantiledim, kesin gittim ben
Bilmiyorum artık, tenhada sıkıştırılırsam seslenince yetişYok abla sen nereye gitcen asıl ben neler didim
Tamam ablacım korkma ben varımBilmiyorum artık, tenhada sıkıştırılırsam seslenince yetiş
Ben forumu bir dolanayım, çok öpüyorum görüşürüz yine
Gülüm admin demek zorunda değilsin, nasıl rahat edersen öyle yazabilirsin, yaşım 44 birkaç ay sonra 45'im kısmetse, abla, teyze, Mune, burada çoğunluğun dediği gibi müdür bile diyebilirsin, nasıl rahatına gelirse, admin deyince ben bile alışık değilim bu ünvanaAdminim zevkle kim hakkinda yazisiyoruz
Canımsın, fırsat buldukça kaçamak yaparımTamam ablacım korkma ben varım
Görüşürüz hep gel böyle sohbeti tatlı mı tatlı güzel insan
Huysuz ve tatlı kadın muneGülüm admin demek zorunda değilsin, nasıl rahat edersen öyle yazabilirsin, yaşım 44 birkaç ay sonra 45'im kısmetse, abla, teyze, Mune, burada çoğunluğun dediği gibi müdür bile diyebilirsin, nasıl rahatına gelirse, admin deyince ben bile alışık değilim bu ünvana
Bizim pasta böreklerdem de yirizCanımsın, fırsat buldukça kaçamak yaparım
Bak hala kışkırtıyorBizim pasta böreklerdem de yiriz
Ben onlara iyilik yapıyorum abla daha yemesinler diyeBak hala kışkırtıyor
Yine geldim, ne zaman istersen katıl muhabbetlerimize, bazen burada bazen profillerden veya geyik topiklerinden gırgır şamata yapıyoruz, tanıştığıma memnun oldum uğurlu sayıAdminim zevkle kim hakkinda yazisiyoruz
Ne demek ablacim nasil hoslaniyosan elbette bende oyle cagririm seni mune ablamGülüm admin demek zorunda değilsin, nasıl rahat edersen öyle yazabilirsin, yaşım 44 birkaç ay sonra 45'im kısmetse, abla, teyze, Mune, burada çoğunluğun dediği gibi müdür bile diyebilirsin, nasıl rahatına gelirse, admin deyince ben bile alışık değilim bu ünvana
Tesekkurler ablam..bende seninle konusmaktan cok mutlu oldum.Yine geldim, ne zaman istersen katıl muhabbetlerimize, bazen burada bazen profillerden veya geyik topiklerinden gırgır şamata yapıyoruz, tanıştığıma memnun oldum uğurlu sayı
Biz de seni çok özledik canımİyi geceler sütlü tatlıcılar
Bu sıralar gelemiyorum kk ya . Fırsat olsa trilece yapma niyetindeydim lakin fırsat olmayacak sanırım.
Nevoşum ,deynebim ve diğer arkadaşlar sizleride çok özledim
Bal ile zencefili karıştırıp sabahtan bir tatlı kaşığı yiyebilirsin canımçok geçmiş olsun bende yeni atlattım öksürük kötü oluyor bide Oksabron öksürük şurubu kullandım, her kış ihtiyaç oluyor malum
Tarçın bal zencefil macun hale getirin
Canim gecmis olsun
Bal zencefil kizlar soylemis zaten
Sabahlari ac karinla bir yemek kasigi
Pekmez de iyi gelir.
Çok sağolun kızlar zencefil bal çok iyi geldi sayenizde biraz daha rahatladım
Of ne zor şeymiş
Allah kimseyi sağlığından etmesin resmen öksürmekten boğazım tahriş oldu
Mune bize sütlü tatlı yapacak diye dedikodular çıkmışYine geldim, ne zaman istersen katıl muhabbetlerimize, bazen burada bazen profillerden veya geyik topiklerinden gırgır şamata yapıyoruz, tanıştığıma memnun oldum uğurlu sayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?