- 12 Temmuz 2006
- 56.187
- 216.022
- 1.223
- 52
Değil mi ama uğurlu sayıları anlamadılarAdministratörüm süpersin :))çozdün hemen tesekkurler bu bayanlar olaya farkli acilardan bakiyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil mi ama uğurlu sayıları anlamadılarAdministratörüm süpersin :))çozdün hemen tesekkurler bu bayanlar olaya farkli acilardan bakiyolar
Sen yemek bölümündeki tüm üyeler kilolu mu diyorsun
Yemek bölümündekileri toplasan bizi çiğ çiğ yemeye yeter
Hayir malesef hic o kiloyu gormedimYok yok kesin kilosu
Beni koru ablaaa yerler bizi
Yemek bölümündekileri toplasan bizi çiğ çiğ yemeye yeter
Kızmıyorsun değil miTakılıyoruzHayir malesef hic o kiloyu gormedim
Nevroş kendine kilo aekadaşı mı arıyorsunHayir malesef hic o kiloyu gormedim
Ben de toplarım da,şimdi etiket yapsam , Mune yi bırakıp beni döverler,bize kilolu mu demek istiyorsun diyeBayağı kalabalık toplayabilirim
Evet kesinlikle :))Değil mi ama uğurlu sayıları anlamadılar
Nevreste abla kilolu mu yoksaNevroş kendine kilo aekadaşı mı arıyorsun
Hiiiii tövbe öyle demedim şey dedim hani bir sürü yarışmacı oluyor ya ondan dedimSen yemek bölümündeki tüm üyeler kilolu mu diyorsun
Senin üstüne bayağı kalabalık geleceğiz
Ben 70lerde bile değilimNevroş kendine kilo aekadaşı mı arıyorsun
Ben de toplarım da,şimdi etiket yapsam , Mune yi bırakıp beni döverler,bize kilolu mu demek istiyorsun diye
Benim çıkmam lazım iyi geceler
İyi geceler gülüm mucksBen de toplarım da,şimdi etiket yapsam , Mune yi bırakıp beni döverler,bize kilolu mu demek istiyorsun diye
Benim çıkmam lazım iyi geceler
Bunun cevabını kendi versin sonra beni tenhada sıkıştırırNevreste abla kilolu mu yoksa
Hayır değilimBalık etli olabilirimNevreste abla kilolu mu yoksa
Hayir biliyorum saka oldugunu sorun degil :)Kızmıyorsun değil miTakılıyoruz
Mune gidince sen görürsünBunun cevabını kendi versin sonra beni tenhada sıkıştırır
Allah eksikliklerini göstermesin yemek bölümünde çok sağlam bir grup varAynen ablam maşaallah bayağı kalabalığız
Mankenim bir şey mi didinMune gidince sen görürsün
Benim gitmemi bekliyor, bak tenha falan diyor ona göre hahaahhaaMankenim bir şey mi didin