- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
79 doğumlu olup bekar olanlara evde kalmış mı demek istiyorsun?Nickin yanındaki 79 doğum yılı değil o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
79 doğumlu olup bekar olanlara evde kalmış mı demek istiyorsun?Nickin yanındaki 79 doğum yılı değil o zaman
50 kilo olunca sıfır beden olurum kemiklerim sayılır vallahiBem hiç uçmadım Mune abla sen uçtun mu
Bak bunu eklemeyi unuttum79 doğumlu olup bekar olanlara evde kalmış mı demek istiyorsun?
Bence doğum tarihiiSen söylemezsen bizde öyle kurgularız Acba 79 yaşında mıYoksa 79 kilo mu
Hayir canim niye kizayim :)Şaka yapıyorum kızmadın umarım
Bence kilosuBence doğum tarihii
7 -9 sayilari olamaz mi :) illa 79 da takilmayalimSen söylemezsen bizde öyle kurgularız Acba 79 yaşında mıYoksa 79 kilo mu
Ama sen şiddeti biraz hakediyorsun
Bende hep fast foodla yıllardır 45im nazar değecek abla sırlarımızı dökme
Bize doğru geliyorlar ablaaaYok bende hiç uçmadım
79 belki plakadırSen söylemezsen bizde öyle kurgularız Acba 79 yaşında mıYoksa 79 kilo mu
Uğurlu sayılar7 -9 sayilari olamaz mi :) illa 79 da takilmayalim
O kadar küçük olamazsın7 -9 sayilari olamaz mi :) illa 79 da takilmayalim
Nevreste kesin geliyor da arkasındakiler kim hahahahahhaaBize doğru geliyorlar ablaaa
Hahahaahahahahahahahahha kahkaha attıö nevroş nihahaaaaO kadar küçük olamazsın
Deynebi gördüm arada 2-3 kişi var da göremiyorum ki malum biraz kilo kapatmış arkadakileri hahahaaNevreste kesin geliyor da arkasındakiler kim hahahahahhaa
Ben olsam bende hırs yapardımAbla yemek bölümündeyim benim çok zayıf olmam imkansız görünüyorBurada bir komşum var kulakları çınlasın elimde ne zaman çikolata görse dövecek gibi bakıyor, ben seni döverim kadın, elimde kalırsın diyor, hırs yaptı zayıflıyor
Yok yok kesin kilosu79 belki plakadır
Administratörüm süpersin :))çozdün hemen tesekkurler bu bayanlar olaya farkli acilardan bakiyolarUğurlu sayılar
Bayağı kalabalık toplayabilirim