- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
En sevdiğim mevsim kış, yaz bana göre değil kar yağınca huzur buluyorum, her yere de yağmış maşallahşu an inanılmaz güzel kar yağıyor anlatamam herleyer kar metreyi geçti :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En sevdiğim mevsim kış, yaz bana göre değil kar yağınca huzur buluyorum, her yere de yağmış maşallahşu an inanılmaz güzel kar yağıyor anlatamam herleyer kar metreyi geçti :)))))
Yok canım. Evde değilim bu ara yapma fırsatım yok maalesefmanolya1458 hiç sesin çıkmıyor ,geçen sefer çok iddialıydın,seni de bekliyoruz .Katılmayacak mısın?
- Yarışma kategorisi : Sütlü Tatlılar
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
* En az üç birinciliği olan yarışmacı oylamada birinci gelirse ödül ikinci olana, ikinci yüksek oy sahibi üye de aynı duruma sahipse üçüncü yüksek oya sahip üyemiz birinci .
O pastaya daha uygun değil miKazen bey ben kendi tarifimden yas pastaya benzer kremsantili uzeri cikolata soslu evde kolaylikla yapilabilen bir tarif paylasmak istiyorum sutlu tatlilar kategorisinde kabul olur mu?
Ay yanlis oldu Kazen beyi gorunce birden.Canim bunu Nevreste editörümüze sorman gerekiyor...
Aynen ben de.semiyorum çamaşır katlamayı..Allah! a şükür ki,yemek yapmayı seviyoruz.Çok nankör bu ev işleri
Çamaşır katlamaktan nefret ediyorum
İnanmamAynen ben de.semiyorum çamaşır katlamayı..Allah! a şükür ki,yemek yapmayı seviyoruz.
Ama ben yemek yapmayı seviyorum,tatlı yapmayı sevmiyorum kiİnanmam
Bize bir sütlü tatlı yap bakalım şöyle kar manzaralı
Nevroş kedidilli tiramisu bekliyorum hala yapan olmadi, kimse yapmazsa sen yap, bak gözüm açık giderimO pastaya daha uygun değil mi
Ama tiramisu yapabilirsiniz :)
Tamam kimse yapmazsa ben yaparımNevroş kedidilli tiramisu bekliyorum hala yapan olmadi, kimse yapmazsa sen yap, bak gözüm açık giderim
Sessiz olun ,aramızda casus olabilirTamam kimse yapmazsa ben yaparım
Tamam kimse duymasınSessiz olun ,aramızda casus olabilir
O kadar tarif var yapılmamış, casusa duyurulur, usenmesin yapsınSessiz olun ,aramızda casus olabilir
O kadar kalmadıOylamaya daha 15 gun var
23 unde degil mi nevrosss yoksaaaaa tahmin ettigim sey miO kadar kalmadı