- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen bey ben kendi tarifimden yas pastaya benzer kremsantili uzeri cikolata soslu evde kolaylikla yapilabilen bir tarif paylasmak istiyorum sutlu tatlilar kategorisinde kabul olur mu?
Biz o konuyu konuşup hallettik:)Buna arkadaşlar ile karar verin bence....
Selammmselam hatunlarr
İyiyiz, sen nasılsın bebiş napıyorsunKızzlarrr nasılsınız bakayım
Bende iyiyim aynı devam ben naparım örgü falan örüyorum onları dikiyorum öyle uğraşıyorum işteİyiyiz, sen nasılsın bebiş napıyorsun
Baya beceriklisin sen örgü konusunda, ben hiç bilmiyorumBende iyiyim aynı devam ben naparım örgü falan örüyorum onları dikiyorum öyle uğraşıyorum işte
11 gün kaldı yarışmaya da
Sağol balım bugün yine ördüm bir şeyler açtığım konulara yükleyeceğimBaya beceriklisin sen örgü konusunda, ben hiç bilmiyorum
Evet az kaldı oylamaya heyecan artıyor, bakalım yeni tarifler gelecek mi
Tiramisu,keşkül, sütlü nuriye yapan olur belki
Sağol balım bugün yine ördüm bir şeyler açtığım konulara yükleyeceğim
Gelir bence zaman geçmiyorrr sanki dimi
Ne yaptın saçını ne zaman boyayacaksın ben boyadımZaman uzun, volta atalım biraz napalım
Ne yaptın saçını ne zaman boyayacaksın ben boyadım
Işıltılı kahve yaptımBende boyadım, malum dibim gelmişti
Kışın bende kahve tonlarında takılıyorum, yazın yavaş yavaş açıyorum rengini, bende dün boyadım ne tesadüf kızIşıltılı kahve yaptım
Kalp kalbe karşımıymiş desem ne desem ben daha açmam bir türlü olmadı artık denemekten vazgeçtimKışın bende kahve tonlarında takılıyorum, yazın yavaş yavaş açıyorum rengini, bende dün boyadım ne tesadüf kız
saçı fazla yormamak lazım, ben alıştım korkmadan yapıyorum kendimKalp kalbe karşımıymiş desem ne desem ben daha açmam bir türlü olmadı artık denemekten vazgeçtim
Bir türlü küllü yapamadım kuaförde yapamadı turuncu oluyor kahverengi-kızıl-siyah arasında değişiklik yaparım mecburensaçı fazla yormamak lazım, ben alıştım korkmadan yapıyorum kendim