O tür hain planları ancak sen yaparsınBen kac kere bicakladm bee o isi daha profesyonel ellere birakirim hem,kiralık katil gibi
Bence fare zehiri en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O tür hain planları ancak sen yaparsınBen kac kere bicakladm bee o isi daha profesyonel ellere birakirim hem,kiralık katil gibi
Hayırlı akşamlar tatlıcı güzeller
Ben kac kere bicakladm bee o isi daha profesyonel ellere birakirim hem,kiralık katil gibi
Cimcime ben yalan mı söylüyorumKaç kere teşebbüs etmiştir
Buradayımdeynepnaz neredesin
Kuzum nerelerdesin goremedimHayırlı akşamlar tatlıcı güzeller
Niye ses vermiyorsunMerak ediyoruz şuradaBuradayım
2gundur yoktunBuradayım
Benim çağırma mı bekliyormuşGerçi dünde seslendim cevap vermedi2gundur yoktun
2gundur yoktun
Az özleyin beni dedimHafta sonu fazla giremiyorum.Dün tam girdim etiket yaptıncevap yazacaktım eşim geldi başucuma nete girmeye ,yazamadım.Hafta sonu gezdim ,misafir ağırladım ,yoğundumNiye ses vermiyorsunMerak ediyoruz şurada
Ohhh maşaallah ne güzel yapmışsınBen de iki gündür geziyorumAz özleyin beni dedimHafta sonu fazla giremiyorum.Dün tam girdim etiket yaptıncevap yazacaktım eşim geldi başucuma nete girmeye ,yazamadım.Hafta sonu gezdim ,misafir ağırladım ,yoğundum
Cimcime ben yalan mı söylüyorumKaç kere teşebbüs etmiştir
Senin evde durduğun zaman var mı ki?Ohhh maşaallah ne güzel yapmışsınBen de iki gündür geziyorum
Yok vallahi haklısınSenin evde durduğun zaman var mı ki?
Korkma birşey yapamazBen seni korurumŞimdi ne diyeceğimi bilemedim kamuya açık alan olunca tırstım
Hangi dağda kurt öldü de EnHarbiKiz konuya gelmiş,artık birkaç ay sonraya ancak gelirKorkma birşey yapamazBen seni korurum
Korkma birşey yapamazBen seni korurum
Senin dokunulmazlığın varEmin olamıyorum şu an