Aynen o buralara pek uğramazBenden çekiniyor gelemiyorHangi dağda kurt öldü de EnHarbiKiz konuya gelmiş,artık birkaç ay sonraya ancak gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen o buralara pek uğramazBenden çekiniyor gelemiyorHangi dağda kurt öldü de EnHarbiKiz konuya gelmiş,artık birkaç ay sonraya ancak gelir
Ben de emin değilimEmin olamıyorum şu an
Senin dokunulmazlığın var
Ben de dedim herhalde 2.madalyayı almak için ,yeniden Nuriye yapmaya geldi EnHarbiKizAynen o buralara pek uğramazBenden çekiniyor gelemiyor
Ben de emin değilim
Aklıma kategorinin birinde illa katıl yazmıştım.Katılmayacağım işte ,ne oluyor sana ,içine Nevreste mi kaçtı yazmıştı,bayağı gülmüştüm.Harbiye işlemez o . Sen tanimiyon o zalım gelini . Neler neler etti
Aklıma kategorinin birinde illa katıl yazmıştım.Katılmayacağım işte ,ne oluyor sana ,içine Nevreste mi kaçtı yazmıştı,bayağı gülmüştüm.
Yok canım o yapamaz nerede yapsınBen de dedim herhalde 2.madalyayı almak için ,yeniden Nuriye yapmaya geldi EnHarbiKiz
Tamam haber verirsinEmin olmak için bir girişimde bulundum. Onaylanırsa sana bilgi verecem
Tamam haber verirsin
O zirvede bıraktı kaçtıYok canım o yapamaz nerede yapsın
Korkup kaçtı diyelim
O zirvede bıraktı kaçtı
Hep buralardayım aslında canım,denk gelmiyoruz demek kiKuzum nerelerdesin goremedim
geldiimm ev isleri mesgul etti beni biraz hala bitmis degillerWynonna nerelerdesin bebişim özledik
Ev işi hiç bitmiyor kigeldiimm ev isleri mesgul etti beni biraz hala bitmis degiller
valla ya bide raf falan taktırıyorum esime isden geldikce yapıyoruz onlarıda matkapdan tırsmasam ben yapcamEv işi hiç bitmiyor ki
Aynen ev işi bitmiyor.Özellikle hafta sonunun arkasından.Ev işi hiç bitmiyor ki
Aynen ev işi bitmiyor.Özellikle hafta sonunun arkasından.
Camdan bakınca ne güzel kartpostallık görüntüler olmuş.Tatlı yapan bu fırsatı kaçırmasa da camın önünde çekim yapsa.Ben işi bitiremediğimden bırak tatlıyı ,yemeği yapamadım daha.Gardrobu bir boşalttım ,2 saate düzenleyebildim ancak
şu an inanılmaz güzel kar yağıyor anlatamam herleyer kar metreyi geçti :)))))Çok nankör bu ev işleri
Çamaşır katlamaktan nefret ediyorum