21'inde başlayacak canım23 unde degil mi nevrosss yoksaaaaa tahmin ettigim sey mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21'inde başlayacak canım23 unde degil mi nevrosss yoksaaaaa tahmin ettigim sey mi
Yarışma başlar başlamaz katılırsanız ,gün sayarsınız böyleOylamaya daha 15 gun var
Ya napiyim cok sabirsizim bekleyemiyorumYarışma başlar başlamaz katılırsanız ,gün sayarsınız böyle
Hı bende baska bir sey tahmin etmistim21'inde başlayacak canım
Ne tahmin etmiştinHı bende baska bir sey tahmin etmistim
Gecende kizlar daha kisa olsun süre demisti ya bende kisaldi sandimNe tahmin etmiştin
Yok canım bu düzen değişmezGecende kizlar daha kisa olsun süre demisti ya bende kisaldi sandim
Bize kalsa bugün yapalım yarın oylansinYok canım bu düzen değişmez
Her ay bir kategori yapılıyor
Oylama o zaman çok uzun olurBize kalsa bugün yapalım yarın oylansin
Biz o arada diğer tarifi yapardıkOylama o zaman çok uzun olur
Yeni kategori belli zatenAma hazır olunca tadı kaçarBence kategori başlayınca veya 1-2 gün önceden yapmak daha heyecanlı oluyorBiz o arada diğer tarifi yapardık
Ama böyle yaparak tüm kalkanlarimi yok ediyorsunYeni kategori belli zatenAma hazır olunca tadı kaçarBence kategori başlayınca veya 1-2 gün önceden yapmak daha heyecanlı oluyor
Hazır cevap olmak suç muAma böyle yaparak tüm kalkanlarimi yok ediyorsun
EvetHazır cevap olmak suç mu
Bahaneler bitmez.O yüzden boşuna kendinizi yormayın
Aşk olsun nevroşBahaneler bitmez.O yüzden boşuna kendinizi yormayın
Halimize şükredelim Ya yarışmamız olmasaydıAşk olsun nevroş
Tövbe de tövbe geçen kategori 2 gün yapılmadı nasıl içime oturdu birincide olamadım gerçi ama canım sağolsunHalimize şükredelim Ya yarışmamız olmasaydı
Canın sağolsun canımTövbe de tövbe geçen kategori 2 gün yapılmadı nasıl içime oturdu birincide olamadım gerçi ama canım sağolsun
Aynen, daha önümüzde açıkCanın sağolsun canım