Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa oyle bir sey mi varmisssssbelli bir sayı varmı gelen tariflerde mesela 30 tarif olursa son basvuru tarihi beklenmeden yarısma baslar diye onceden de sormustum sanırsam
baksana ayın 7 si 15 tarif oldu daha 15 gun var cok fazla olucak bu seferAaa oyle bir sey mi varmisssss
belli bir sayı varmı gelen tariflerde mesela 30 tarif olursa son basvuru tarihi beklenmeden yarısma baslar diye onceden de sormustum sanırsam
Yarışma 2 haftada bir olsa ne güzel olur değil mi15 gün çok fazla ya
3 hafta sure cok uzun oluyor ayda 2 kere yapmazlar sanmıyom ama yarısmaya katılım suresi 10 gun falan olsa daha iyi olur gibiYarışma 2 haftada bir olsa ne güzel olur değil mi
3 hafta sure cok uzun oluyor ayda 2 kere yapmazlar sanmıyom ama yarısmaya katılım suresi 10 gun falan olsa daha iyi olur gibi
Güzel olur mu bilmem ama sonu obeziteYarışma 2 haftada bir olsa ne güzel olur değil mi
belli bir sayı varmı gelen tariflerde mesela 30 tarif olursa son basvuru tarihi beklenmeden yarısma baslar diye onceden de sormustum sanırsam
Yarışma 2 haftada bir olsa ne güzel olur değil mi
3 hafta sure cok uzun oluyor ayda 2 kere yapmazlar sanmıyom ama yarısmaya katılım suresi 10 gun falan olsa daha iyi olur gibi
Ben bunu nevroşa demiştim daha önce ama olmasdd didi Nevreste bak ne diyorlar15 gün çok fazla ya
Katılım süresi 2 hafta olursa oylama süreside 2 hafta olurAyda bir yarışma yapılıyorBen bunu nevroşa demiştim daha önce ama olmasdd didi Nevreste bak ne diyorlar
Bu sefer ben demiyorum ben sansımı denedim olmadı nevrosum kızlar didi vallaKatılım süresi 2 hafta olursa oylama süreside 2 hafta olurAyda bir yarışma yapılıyor
Ayda iki defa yapılmıyor
Ooow tariflere bak masallah hanımlar sizeTarifler burada
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım
15 tarifimiz varOoow tariflere bak masallah hanımlar size
Kendinle mi karıştırdınKaynanasini pıçaklamis diyollaa deynepnaz
Ben kac kere bicakladm bee o isi daha profesyonel ellere birakirim hem,kiralık katil gibiKendinle mi karıştırdın