- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Yok kız, sen koskoca editorsun bende o kadar yarışmaya katilmisim. Bize kimse birşey diyemezSonra oy toplamak yasak diye ikimizide atmasınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız, sen koskoca editorsun bende o kadar yarışmaya katilmisim. Bize kimse birşey diyemezSonra oy toplamak yasak diye ikimizide atmasınlar
Öyle mi diyorsunO koskoca editörü Kazen tutup kapıya koymasınSonra bayağı küçücük kalırımYok kız, sen koskoca editorsun bende o kadar yarışmaya katilmisim. Üzeri kimse birşey diyemez
Eşini kandirirsak o sorunda hallolurÖyle mi diyorsunO koskoca editörü Kazen tutup kapıya koymasınSonra bayağı küçücük kalırım
Torpil mi yaparEşini kandirirsak o sorunda hallolur
Yok nevroş ben torpile karşıyım biz oy toplarken bizim tarafimizi tutarTorpil mi yapar
Kadınlar dayanışmasıYok nevroş ben torpile karşıyım biz oy toplarken bizim tarafimizi tutar
Teşekkür ederim canım benimİkinci deneyimİnşaallah daha güzellerini yapacağımNevreste nevosum kurabiyelerin harika gözüküyor
Kadınlar kulübü adının hakkını vermeliKadınlar dayanışması
Sanki diğer yarışmacılar erkekKadınlar kulübü adının hakkını vermeli
Nevroş niye bozuyorsun beni patrona karşı dedim hani eşini tarafimiza alacaktik falanSanki diğer yarışmacılar erkek
Sanki diğer yarışmacılar erkek
Kadınlar dayanışması
Orası kolay merak etmeNevroş niye bozuyorsun beni patrona karşı dedim hani eşini tarafimiza alacaktik falan
Makyajkolik13 ilk katılmasında kazanmış ama siz gülün
İstanbul da aynenHanimKelesimiGetir ablamm buralar felaket kar olmus
Bursa'da pek kar tutmazdi en azından merkezdeİstanbul da aynen
Acemi değildi tarifin çok güzeldiiiAcemiliğim şans getirdi
Teşekkür ederim canım benim, yok yemek yapmakta acemi değilim de fotoğraf çekiminde acemiydim ilk katıldığımdaAcemi değildi tarifin çok güzeldiii
Yinede güzldiiiiiTeşekkür ederim canım benim, yok yemek yapmakta acemi değilim de fotoğraf çekiminde acemiydim ilk katıldığımda