Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 i bekliyorum demiştim değil miNeyin kzanavağı belli olmuyor zatem sanşına bu sefer olur bakarsın kuzum
İnşallah inş inş inşş seni madalyalı görmek istiyorum15 i bekliyorum demiştim değil mi
Madalyayı ben alayım , hediyesini sana yollarizİnşallah inş inş inşş seni madalyalı görmek istiyorum
Neye göreKaç oy lazım?
Sadece senin o degerli ve tatlı parmaklarınla bastıgın 1 oyun lazımKaç oy lazım?
Ooo ortaklık taklifi hımmmmMadalyayı ben alayım , hediyesini sana yollariz
Yok ben kesin birinci olacağım için demiştimOoo ortaklık taklifi hımmmm
15. de olcakkkkYok ben kesin birinci olacağım için demiştim
Dedi her yarışmaya katıldığında
Nevroş 150 kime yeter150 yeter
1 kişi için söyledimNevroş 150 kime yeter
İnşallah, benim hala umudum var elbet bir gün olacak. Olmazsa Nevreste bana turuncu madalya verecek15. de olcakkkk
Nevroş birincilik içinde yetmez, elalem 270 lerdeyim oy alıyor cari açık olan 120 oy n'olacak1 kişi için söyledim
Benimde hala umudum var elbet alacaksınİnşallah, benim hala umudum var elbet bir gün olacak. Olmazsa Nevreste bana turuncu madalya verecek
Sana 250 oy lazım o zamanNevroş birincilik içinde yetmez, elalem 270 lerdeyim oy alıyor cari açık olan 120 oy n'olacak
Benim madalyam daha havalı, kiskansin diğer hatunlar
Aynen, kalan 19 oyuda oradan buradan toplarızSana 250 oy lazım o zaman
Sonra oy toplamak yasak diye ikimizide atmasınlarBenim madalyam daha havalı, kiskansin diğer hatunlar
Aynen, kalan 19 oyuda oradan buradan toplarız