Konu mu açsam acaba AblacımEvet aslında avşayı daha çok methediyorlar:)
Ben kaçar
Ablam nikah kıyar gibi oldu
Kim sattı beee..heç yaparmıyım öyle bişii.Geldimmmm geldim de
Vay hain kakao vayyy satın ha beni
Önceki sayfalar da belgelerim var .beni yoldan kakao çıkarıp sonra bütün suçu bana attin
Vay kakaoo vay...
Bu hainlikten sonra iki aymi yatarım müebbet mi bilemedim kalpten yaralandım
Yaramazlar sızııKim sattı beee..heç yaparmıyım öyle bişii.savundum seni ben atmayın dedim onu mapusa ben yatarım onun yerinede dedimm...hemm sıkıştırdılar beni şakacıktan seni attım önee..korumam altındasın merak etmee..fıs fıs fıs (beni kim koruyacaksaa)..kankim benimm..
AnaaaaBende ıstıyorum analızzz
Anaaaahaah bi sen eksiktin..Teee..almanyalardan analiz manaliz olurmu kızz.. sende dur hele .. bir ilham gelsin,, bişi gelsin ,,Şuan ilhamlarım yoktirrr..
Timammm...Istıyorum banane ben eksık kalmım
delirtmeyin ofluyuuTimammm...ilhamım bir gelsinn..dedumdaa..
He taam o zamanTimammm...ilhamım bir gelsinn..dedumdaa..
Matmazel'cim sen Kakao'ya güvenme arkandan neler neler söylediGeldimmmm geldim de
Vay hain kakao vayyy satın ha beni
Önceki sayfalar da belgelerim var .beni yoldan kakao çıkarıp sonra bütün suçu bana attin
Vay kakaoo vay...
Bu hainlikten sonra iki aymi yatarım müebbet mi bilemedim kalpten yaralandım
Sizde beni güldürdünüzGulmeden oldum Hahah telden yazıyorum alıntı yapmakta zorlaniyoruM
Çok yaşayın ya
Nevrestem hanimcim
Kim sattı beee..heç yaparmıyım öyle bişii.savundum seni ben atmayın dedim onu mapusa ben yatarım onun yerinede dedimm...hemm sıkıştırdılar beni şakacıktan seni attım önee..korumam altındasın merak etmee..fıs fıs fıs (beni kim koruyacaksaa)..kankim benimm..
Topiğin analiz uzmanı oldunAnaaaahaah bi sen eksiktin..Teee..almanyalardan analiz manaliz olurmu kızz.. sende dur hele .. bir ilham gelsin,, bişi gelsin ,,Şuan ilhamlarım yoktirrr..
Merhaba canım nehaberslm kızlar
Bekliyoruz canım yeni tarifleriiyilik canım yok mu yeni tarifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?