Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalmadıııKK nde dürtmediğiniz kaldı mı
Az kaldı dicem ama yaz gelmedi anacımm bende çok özledim napamm resimlerle idare edecez artıkk..ah ah ah vuslatımm..Kakao zaten denize hasretim birde resim eklemişsin hasretim daha da arttı
Göz görmeyince gönül katlanıyordu
anammmmmmmmmmm kakaooooooo
nevreste beni de dürttü kızzzzzz
öyle ansızın of offfffff of ki of
Yaramazlar siz neler yapıyorsunuzbizde uyuyorlaR SANDIKK.. UYANIK VE TETİKTEYMİŞ bunlarr ben terkedeyım bir saatliğine buraları..kazeni,,muneyi,,tüm yöneticileri dürttük topukla matmazelimm
Bekliyoruz canımNEVRETECİM BENİM TARİF SANIRIM BU HAFTA GELİR...
Şey,,kem kümm ,kim yapmışş...?? ah matmazell o varya.. oo yapmıştır kesin bak ortalardada yokk .hem siz kimsiniz ,,biz kimizzYaramazlar siz neler yapıyorsunuz
Şikayet var tüm camları kırıp,tüm zilleri çalmış tüm kk ahalisini dürtmüşsünüz
Tüm kanıtlar elimde bir yere kaçamazsınŞey,,kem kümm ,kim yapmışş...?? ah matmazell o varya.. oo yapmıştır kesin bak ortalardada yokk .hem siz kimsiniz ,,biz kimizz
Ablam hoşgeldinBu yaramazlar tüm kkyı dürtmüşlerDürtün bakalım
Ablam hoşgeldinBu yaramazlar tüm kkyı dürtmüşler
Ablam sende kaç ay banlı kalırlarHoş buldum nevoşum sağol hadi müdürüm tamamda,patronda var baksana
Ablam sende kaç ay banlı kalırlar
Dürtün bakalım
Oyyy kıyamamÇok güzel şeyler yapıyorlardı bizeKatıksız cigarasız donsuz sarmasız 2 ay yeter bunlara
Neeeee..banmıı aneyyy.. matmazell koşş ne diyor bunlarr.....kıza topukla dedikk nereye topukladıı. kızzzz nirdesinn hu hu..Ablam sende kaç ay banlı kalırlar
hıhh dicemm no lurr.. 2 ayy çok fazla hanımım keleşim ben masumum epp o matmazelin suçu..tahrik indirimi istiyorumm..Katıksız cigarasız donsuz sarmasız 2 ay yeter bunlara
Oyyy kıyamamÇok güzel şeyler yapıyorlardı bize
Hemde cigarasız,donsuz,sarmasız
Neeeee..banmıı aneyyy.. matmazell koşş ne diyor bunlarr.....kıza topukla dedikk nereye topukladıı. kızzzz nirdesinn hu hu..
heee valla patronda varrkaçtık emmee..Hoş buldum nevoşum sağol hadi müdürüm tamamda,patronda var baksana