Neeeee..banmıı aneyyy.. matmazell koşş ne diyor bunlarr.....kıza topukla dedikk nereye topukladıı. kızzzz nirdesinn hu hu..
Maztmazel'in üstüne attığın için senin cezan 4 aya çıktıhıhh dicemm no lurr.. 2 ayy çok fazla hanımım keleşim ben masumum epp o matmazelin suçu.. tahrik indirimi istiyorumm..
Sularda kesik,elektrikte yok,net hiç yok
Akıllı olsunlarrr yaramazlık yapmasınlar
Sularda akmıyormuş mapısta kokarlar şimdi
Arkanıza bakmadan kaçın anacım
hıhh dicemm no lurr.. 2 ayy çok fazla hanımım keleşim ben masumum epp o matmazelin suçu.. tahrik indirimi istiyorumm..
kakao ve ben....2 saatliğine yokumdurr. bilginiz olsunn..matmazeli tanımam bilmem etmem..
Akıllı olsunlarrr yaramazlık yapmasınlar
Sularda akmıyormuş mapısta kokarlar şimdi
Arkanıza bakmadan kaçın anacım
Sularda kesik,elektrikte yok,net hiç yokYazık bu yaramazlara
Ablam nikah kıyar gibi olduSuça yardım ve yataklıktan cezanız ikiye katlanır,KK'nın bana verdiği yetkiye göre 2 ay yoksunuz geçmiş olsun anacım
kakao ve ben....2 saatliğine yokumdurr. bilginiz olsunn..matmazeli tanımam bilmem etmem..
Abla bize dua etsinlerKocada yok demi kalsınlar tek başlarına bakalım
Tabi Ablam hepsi kayıt altındaHemen sat demi matmazeli kayıt altında her mesajlar bittiniz vallla
Sorma canım öldüm bittim deniz diyeAz kaldı dicem ama yaz gelmedi anacımm bende çok özledim napamm resimlerle idare edecez artıkk..ah ah ah vuslatımm..
Yaramazlar siz neler yapıyorsunuz
Şikayet var tüm camları kırıp,tüm zilleri çalmış tüm kk ahalisini dürtmüşsünüz
Abla bize dua etsinlerBiraz kafalarını dinlesinler
Valla camları o kırdı ben şeyyyyyy.. sadece zillere basıp kaçtımm...zil yahu ne olurkii..Hemen sat demi matmazeli kayıt altında her mesajlar bittiniz vallla
Abla arada benide banlamaKendimi admin zannetim bir an
Tabi Ablam hepsi kayıt altında
Sorma canım öldüm bittim deniz diye
O saatte herkes uyuyormuş rahatsız olmuşlarValla camları o kırdı ben şeyyyyyy.. sadece zillere basıp kaçtımm...zil yahu ne olurkii..
Valla camları o kırdı ben şeyyyyyy.. sadece zillere basıp kaçtımm...zil yahu ne olurkii..
Abla arada benide banlamaBunlar tüm camları kırıp,zilleri çalmışlar Ben akıllıyım
Mapıstan çıkmaz istemeyeceklerSürekli isterler mazallah
Ben sana yapmayalım demedim miBittiler varya atacan ikisini mapısa didişip dursunlar
Vuslatcımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?