- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Timammm ee canım nasılsın tatlını meraklardayımm..beni sorarsan örgü örüyorumm..
kız yavaş dürtseydin omuzum acıdı.. al bendende sana..senide dürttüm şöyle böğründen bögürden
güzel bişiy çıkar eminimm ..baksana bütün tarifler güzell..ne yapayım öyle evde tıkılı kaldık yağmur var dışarda karamsar bir hava
tarifim çok değişti birkaç tane vardı eledim eledim biride tel kadayıflı olandı.tam karar veremedim ne yapsam diye iki tane aklımda var bakalım ne çıkıcak
kız yavaş dürtseydin omuzum acıdı.. al bendende sana..
kız yavaş dürtseydin omuzum acıdı.. al bendende sana..
bizde uyuyorlaR SANDIKK.. UYANIK VE TETİKTEYMİŞ bunlarr ben terkedeyım bir saatliğine buraları..kazeni,,muneyi,,tüm yöneticileri dürttük topukla matmazelimmanammmmmmmmmmm kakaooooooo
nevreste beni de dürttü kızzzzzz
öyle ansızın of offfffff of ki of
bizde uyuyorlaR SANDIKK.. UYANIK VE TETİKTEYMİŞ bunlarr ben terkedeyım bir saatliğine buraları..kazeni,,muneyi,,tüm yöneticileri dürttük topukla matmazelimm
Tünaydınn.Tunaydin
Nber canimTünaydınn.
iyilik ,,güzellik,, hoşluk,, sen nasılsın beben nasıllNber canim
kız bebeğin büyümüştür. kız meryem niye göremiyoruz resminii.. haaa.Nber canim
Iyyiz sukur suan uyumaya calisiyor arkdasim kam kahvaltıya davet etti oraya geldik oylee evet kakaocummm bende dun analizi merakla bekledim yapmadiniyilik ,,güzellik,, hoşluk,, sen nasılsın beben nasıll
Kiz nazar değer diye koymuyorum ozelden gosterimkız bebeğin büyümüştür. kız meryem niye göremiyoruz resminii.. haaa.
ayy göstersene .yavruyu şöyle bi mıncıklıyayım onuuKiz nazar değer diye koymuyorum ozelden gosterim
sırayla yavru dur hele bir ilham gelsinn.. sıradasınn..Iyyiz sukur suan uyumaya calisiyor arkdasim kam kahvaltıya davet etti oraya geldik oylee evet kakaocummm bende dun analizi merakla bekledim yapmadin
göster benim oğluşumda albümümdeeKiz nazar değer diye koymuyorum ozelden gosterim