Bizde biliyok herhalİyidir Pinko senden naber?Ben karakterimi biliyorum ki zaten.Hem o bana daha önce yapmıştı.
İnsan merak ediyor, karşındakinde nasıl bir izlenim bıraktığını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde biliyok herhalİyidir Pinko senden naber?Ben karakterimi biliyorum ki zaten.Hem o bana daha önce yapmıştı.
İyi merak et bakalım. Bende kıskanç bir izlenim bırakıyorsun.Bir de tembel.Bizde biliyok herhal
Kadir İnanır.Bunlara kim inanır ki
Cuk diye oturuyor napim.Ay bi çıkmıyor hayatımızdan şu espiri
Senin bur foruma yansıttığın hatunla,,realdeki hatun çok başka biri.. sen aslında her yaşta bir kadının güzel ,,güçlü,kadınlığını yaşayan ,yaşatmak isteyen,birisin burada yok ben menapoza girdim,yok yaşlandım,ayakları bahane, sen her yaşta kadın olmayı seçenlerdensinn..Güçlü bir kişiliğin varr,,savunduğun her neyse ateşli bir şekilde savunanlardansınn..iş olsun ,,din olsun,,siyaset olsun,,senin için farketmez bildiğini savunursun ve bu konularda taviz asla vermeyenlerdensinn.. Sen yaşlar ne olursa olsun herkesle uyum sağlarsın..insanlar fikirlerinde kırıcı olmadıkları sürece her insan yapısında ki kişiliklerle anlaşabilirsinn..Sen varya şimdilik o ayak hasta ama evde müziği açıp dans edenlerdensin etmek isteyenlerdensin.. Denizi ve onun sessizliğinden keyif almayı seversin,,Kıyısında saatlerce o denizin dalga müziğini dinleyenlerdensin..İzlediğin filime göre duyguların değişir. içine işleyen bir filmi kolay kolay aklından çıkarmassın etkisinde kalır istersinki tanıdığın bütün insanlar o filmi izlesin ve hayatta bu durumlarda var öğrensinler dersinn..El attığın her işte hepsinde olmasada genelde başarılısın ..o başarılı olmadıklarına gelince ..olmadığından değil olay farklı durumlara kaymıştırda ondandırr.Yani elinden ve senden çıkmıştırr..Sıramı bekliyorum kakao
kesinliklee..o yorum gelecekk..Bekliyorum ama
hoşbuldum adraa timam karışmamm canımm.Kakao kısa bir aradan sonra dönmüşsün.Hoşgeldin.Karışma bir daha etliye sütlüye.
bendensinn..bende merak ederimm..ben nasıl biriyimmBizde biliyok herhal
Senin bur foruma yansıttığın hatunla,,realdeki hatun çok başka biri.. sen aslında her yaşta bir kadının güzel ,,güçlü,kadınlığını yaşayan ,yaşatmak isteyen,birisin burada yok ben menapoza girdim,yok yaşlandım,ayakları bahane, sen her yaşta kadın olmayı seçenlerdensinn..Güçlü bir kişiliğin varr,,savunduğun her neyse ateşli bir şekilde savunanlardansınn..iş olsun ,,din olsun,,siyaset olsun,,senin için farketmez bildiğini savunursun ve bu konularda taviz asla vermeyenlerdensinn.. Sen yaşlar ne olursa olsun herkesle uyum sağlarsın..insanlar fikirlerinde kırıcı olmadıkları sürece her insan yapısında ki kişiliklerle anlaşabilirsinn..Sen varya şimdilik o ayak hasta ama evde müziği açıp dans edenlerdensin etmek isteyenlerdensin.. Denizi ve onun sessizliğinden keyif almayı seversin,,Kıyısında saatlerce o denizin dalga müziğini dinleyenlerdensin..İzlediğin filime göre duyguların değişir. içine işleyen bir filmi kolay kolay aklından çıkarmassın etkisinde kalır istersinki tanıdığın bütün insanlar o filmi izlesin ve hayatta bu durumlarda var öğrensinler dersinn..El attığın her işte hepsinde olmasada genelde başarılısın ..o başarılı olmadıklarına gelince ..olmadığından değil olay farklı durumlara kaymıştırda ondandırr.Yani elinden ve senden çıkmıştırr..
rica ederimmm ..arkadaşımm..Teşekkür ederim güzel yaklaşmışsın,güçlüyüm ama yeri geldimi duygusallaşırım çocuk gibi olurum.Anaç yapımın yanında sinirli ve agrasif bir yapım vardır.Saygı benim için önemlidir,bunkarda karşılıklıdır elbette,damarıma basılırsa kükrerim..Denizi çok severim evet yüzmeye bayılırım,ateşli savunurun bazı şeyleri dilime hakim olamam,korkarım ki birgün birisi bana tekme tokat girişecek..
Sağol arkadaşım çok güzel tespitlerde bulunmuşsun
rica ederimmm ..arkadaşımm..
Iyi akşamlar vuslat nasılsınİyi akşamlar kızlar
İyiyim canım, sen nasılsınIyi akşamlar vuslat nasılsın
Bende iyiyimm,Oturuyorum boş boşİyi akşamlar kızlar
İyiyim canım, sen nasılsın
Sen çalışıyordun değil mi canımBende iyiyimm,Oturuyorum boş boş
Evet,bugün gitmedim ama. Misafirim vardı da sen neler yapiyosunSen çalışıyordun değil mi canım