• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
eee doğruluk kaçta kaçç ..
Çok güzel şeyler yazmışsın hepsi doğru desem ayıp olacak:oops:Sadece bilmediğim çok şey var tabiki:KK19:
Ama tam isabet diyorum:KK68:Çok şaşırttın benio_OBen bana uzak ve pek ilgilenmediğini düşünüyordum..:-)Oysa sen iyi takip ediyormuşsun:KK19:
Şimdi herkes analiz isteyecek:rolleyes:

Çok güzel şeyler yazmışsın hepsi doğru desem ayıp olacak:oops:Sadece bilmediğim çok şey var tabiki:KK19:
Ama tam isabet diyorum:KK68:Çok şaşırttın benio_OBen bana uzak ve pek ilgilenmediğini düşünüyordum..:-)Oysa sen iyi takip ediyormuşsun:KK19:
Şimdi herkes analiz isteyecek:rolleyes:
anaa herkesmi kaçayım benn canım etrafmdada öyleyim ben 6 hismidir nedir.. bir kaç sohbet ..tak anlarım ben nasıl kişilikte olduğunu..sevindimm demekki doğru tahmin etmişim..

anaa herkesmi kaçayım benn canım etrafmdada öyleyim ben 6 hismidir nedir.. bir kaç sohbet ..tak anlarım ben nasıl kişilikte olduğunu..sevindimm demekki doğru tahmin etmişim..
Merakla bekliyorum, herkesin yorumunu:KK70:
Ben tanıyorum sonuçta burdakileri ama sen uzak olduğun halde bu kadar isabetli yorumlar yapınca bi şoka uğradık:KK70:

Ayyy bende merak ettim ama :mad:
efserimm.. seni fazla tanımıyorum daha doğrusu sohbetimiz yok.. seni ben foruma bir girip hal hatır sorup pat kayboluyorsun ordan anca görebiliyorumm.. izin ver birazdaha tanıyayım seni ondan sonra analiz edeyimm..

Selam kızlar.:KK54:

Herkes hasta olmuş.Geçmiş olsun herkese.

Son düzenleme:
Kakao kısa bir aradan sonra dönmüşsün.Hoşgeldin.Karışma bir daha etliye sütlüye.:KK48:

Back