- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 198
- 34
Bende isterimmmmeee doğruluk kaçta kaçç ..
canim benimEdersin tabi canım, parçan o senin Ayy canım benim, kendi adıma söyleyeyim bende seviyorum seni
Ona daha uzun yazmışsın çabuk beni yeniden yaz dermişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende isterimmmmeee doğruluk kaçta kaçç ..
canim benimEdersin tabi canım, parçan o senin Ayy canım benim, kendi adıma söyleyeyim bende seviyorum seni
Ona daha uzun yazmışsın çabuk beni yeniden yaz dermişim
Çok güzel şeyler yazmışsın hepsi doğru desem ayıp olacakSadece bilmediğim çok şey var tabikieee doğruluk kaçta kaçç ..
demiştim 6 hissim kuvvetlidirr..Çok yüksek :) Aynen Nevoşu yazmışsın
anaa herkesmi kaçayım benn canım etrafmdada öyleyim ben 6 hismidir nedir.. bir kaç sohbet ..tak anlarım ben nasıl kişilikte olduğunu..sevindimm demekki doğru tahmin etmişim..Çok güzel şeyler yazmışsın hepsi doğru desem ayıp olacakSadece bilmediğim çok şey var tabiki
Ama tam isabet diyorumÇok şaşırttın beniBen bana uzak ve pek ilgilenmediğini düşünüyordum..Oysa sen iyi takip ediyormuşsun
Şimdi herkes analiz isteyecek
Ben diyetteyim abla yiyemediklerimi ona veririm merak ettmeyanlız fazla kaçırmasın söyle sonu kötü58'den sonra şarj bitiyor herhalde
Nasıl aç kalsın her taraftan yemek akını var burada
kakaoda kimm ..o kimm bee yaaa..Sıramı bekliyorum kakao
Kaç kurtar kendinianaa herkesmi kaçayım benn canım etrafmdada öyleyim ben 6 hismidir nedir.. bir kaç sohbet ..tak anlarım ben nasıl kişilikte olduğunu..sevindimm demekki doğru tahmin etmişim..
Ayyy bende merak ettim amaanaa herkesmi kaçayım benn canım etrafmdada öyleyim ben 6 hismidir nedir.. bir kaç sohbet ..tak anlarım ben nasıl kişilikte olduğunu..sevindimm demekki doğru tahmin etmişim..
Ben diyetteyim abla yiyemediklerimi ona veririm merak ettmeyanlız fazla kaçırmasın söyle sonu kötü
kakaoda kimm ..o kimm bee yaaa..
Merakla bekliyorum, herkesin yorumunuanaa herkesmi kaçayım benn canım etrafmdada öyleyim ben 6 hismidir nedir.. bir kaç sohbet ..tak anlarım ben nasıl kişilikte olduğunu..sevindimm demekki doğru tahmin etmişim..
efserimm.. seni fazla tanımıyorum daha doğrusu sohbetimiz yok.. seni ben foruma bir girip hal hatır sorup pat kayboluyorsun ordan anca görebiliyorumm.. izin ver birazdaha tanıyayım seni ondan sonra analiz edeyimm..Ayyy bende merak ettim ama
kaçtımm ben mesaim biterr arkası yarınn..Kaç kurtar kendini
İsteği çay olsun ablaÇok yer ama arada çayını kahvesinide verdiniz mi tamamdır
Sen beaaaaaa
Merakla bekliyorum kakaocummmmkaçtımm ben mesaim biterr arkası yarınn..
Bekliyorum amaefserimm.. seni fazla tanımıyorum daha doğrusu sohbetimiz yok.. seni ben foruma bir girip hal hatır sorup pat kayboluyorsun ordan anca görebiliyorumm.. izin ver birazdaha tanıyayım seni ondan sonra analiz edeyimm..
İyidir Pinko senden naber?Ben karakterimi biliyorum ki zaten.Hem o bana daha önce yapmıştı.Selamm Neler kaçırdın, kakao karakter analizi yapıyordu