- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
adı yüzünden şettimm.. pinko görmesekte birbirimizi sanalda insanlar güzel enerji alırmı teee.. ben o hatundan güzel enerjiler almişem.. nevtestemm..Niye AbovvvvvAkrepler iyidir
Benim tanıdıklarım öyle en azından2 Tane çok yakın tanıdığım var
Nevrestem ne kadar güzel tatlılar gelmişş.. seçim zor olacakk..Senin tarif ne zaman geliyor
Akrebi bilmem de ben insanların burçlarına göre değil karakterlerine göre anlaşıyorum ya da anlaşamıyorumAkrep ile koç anlaşıyormuydu kızzz..
Bende evimin kendi kendine temizlenmesini umut ediyorum ama beni bekliyorYok yeni hafta ve bahar olunca yeni birşeyler olur diye umut ediyorum
saol cancazımAcil şifalar diliyorum
saol canım çıkmaz heraldeGecmıs olsun cnm
Bendede hıc cıkmadı 20lıksımdıden sonrada cıkmaz herhal:)
saol canımcım aminŞifalar diliyorum canımm tez zamanda atlatırsın inşallahh..
Al bendende o kadar canımm yaa karakter önemli .. işin garibi sanalda olsa takip ettinmi yorumlardan anlayabiliyor insan bide sağduyum çok kuvvetlidir ..Akrebi bilmem de ben insanların burçlarına göre değil karakterlerine göre anlaşıyorum ya da anlaşamıyorum
Bende evimin kendi kendine temizlenmesini umut ediyorum ama beni bekliyor
Ayy teşekkür ederimadı yüzünden şettimm.. pinko görmesekte birbirimizi sanalda insanlar güzel enerji alırmı teee.. ben o hatundan güzel enerjiler almişem.. nevtestemm..
He sen bana onu anlatacaktın.. Yorumlarından belliydi falan dedin. Ne belliydi? Ne hissettin? Ne veriyorum etrafaAl bendende o kadar canımm yaa karakter önemli .. işin garibi sanalda olsa takip ettinmi yorumlardan anlayabiliyor insan bide sağduyum çok kuvvetlidir ..
Geçmiş olsun kuzucumsaol cancazım
saol canım çıkmaz heralde
saol canımcım amin
Dur yazayım doğrumu değilmi bak bakalım.. sen ççok çabuk hemen samimi olmuyorsun,,temkinli davranıyorsun,,karşındakiler sana atak yaptımı biraz biraz ilgileniyorsun sonrada sevdinmi arkadaş ,dost biliyorsun,, ve içine kabul ediyorsunn,,yorumlarında ve oylamalarında şefkat varr.. sanki en az kim oy almışşsa ona vereyim gibi,,sevdiğin kişiyi kıskanıyorsun o sevdiğin kişi başkasıyla sohbet ettimi pek,,pek istemiyo gibisin ama o kişiyide tanıdıkça katıveriyorsun arana..mülayim ve anadolu kadını düşüncelerindensin,azıcıkda olsa kaprislilere tahammül edemiyorsunn. gösterişi sevmiyor hatta nefret ediyorsun.yerinde ve zamanında gösteriş lazımdır diyenlerdensinn..samimi olduklarına şakalar espiriler yapanlardansın art niyet aramayanlardansın..anladıklarım bunlar yavru.He sen bana onu anlatacaktın.. Yorumlarından belliydi falan dedin. Ne belliydi? Ne hissettin? Ne veriyorum etrafa
Teee şimdi burcunu okudumm gelde burçlara inanma yazdıklarımın arasında özelliklerin varrHe sen bana onu anlatacaktın.. Yorumlarından belliydi falan dedin. Ne belliydi? Ne hissettin? Ne veriyorum etrafa
Vay vay vay :)) Şu yanlış düzelteyim diyeceğim bir şey çıkmadıDur yazayım doğrumu değilmi bak bakalım.. sen ççok çabuk hemen samimi olmuyorsun,,temkinli davranıyorsun,,karşındakiler sana atak yaptımı biraz biraz ilgileniyorsun sonrada sevdinmi arkadaş ,dost biliyorsun,, ve içine kabul ediyorsunn,,yorumlarında ve oylamalarında şefkat varr.. sanki en az kim oy almışşsa ona vereyim gibi,,sevdiğin kişiyi kıskanıyorsun o sevdiğin kişi başkasıyla sohbet ettimi pek,,pek istemiyo gibisin ama o kişiyide tanıdıkça katıveriyorsun arana..mülayim ve anadolu kadını düşüncelerindensin,azıcıkda olsa kaprislilere tahammül edemiyorsunn. gösterişi sevmiyor hatta nefret ediyorsun.yerinde ve zamanında gösteriş lazımdır diyenlerdensinn..samimi olduklarına şakalar espiriler yapanlardansın art niyet aramayanlardansın..anladıklarım bunlar yavru.
Özelliklerini taşıyorum burcumun canım da sadece hani şunla anlaşamaz vs gibi şeylerim yok, biriyle anlaşamam için hakikaten anormal bulmam lazım. Karakteri sorunlu olması lazım yani :))Teee şimdi burcunu okudumm gelde burçlara inanma yazdıklarımın arasında özelliklerin varr
burçlardan hiç anlamam desemm ..şurada yazışıyoruz ya bide arada yorumlarına denk geliyorum ordan anladıklarım canımmhiç öyle burç filan takip etmem fallara inanmamVay vay vay :)) Şu yanlış düzelteyim diyeceğim bir şey çıkmadıSen bu yorumlamaları burçlarla çok ilgilenerek mi yapmaya başladın? Yoksa insanları hep yorumlar mısın?
Ben bu iyi bu kötü deyip kötülerden uzak duruyorum :) Uzun uzadıya anlatamam mesela senin gibi
Sen güzel fal bakarsın aslında, atma anlamındaburçlardan hiç anlamam desemm ..şurada yazışıyoruz ya bide arada yorumlarına denk geliyorum ordan anladıklarım canımm hiç öyle burç filan takip etmem fallara inanmam
Sen güzel fal bakarsın aslında, atma anlamındaAzıcık gözlem yapıp bunları sıralasan zengin olursun
Evet o kötü, bi kere bakınca devamı geliyor. En iyisi bilsende bilmiyorum demek, bulaşmıycan hiç :))iş yerinde yapışıyorlarda yüz vermiyorum .. bırakmazlar çıkar adımız falcıyaa..
Canım yağıp durdu geçen hafta inşallah düzelir artık yapanoramik film de cikmadi 20lik dusin yok dedi sinusten dolayi dedi
aa kar mi yagiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?