- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
- 198
Sagol cnm benımÇok geçmiş olsun canım yokluğunu farkettimBugün geçmişine bakmayı düşünüyordum nerelerdesin diye
Sağol canım
İyiyim çok şükür
Evet Hanımlar döktürmeye devam ediyorÇok güzel tarifler geldi
O tarif yarın gelebilir.Kim yaoavakkk bizede yollasin bir zahmet rica etsem
Geçmiş olsunSagol cnm benımhıc gıredım kk ya baya agır atlattık kıs gunu boyle olmamıstık
tarıfler geldıkce baktım aradaherkes super
Canım bu mevsimde hastalıklar daha fazla oluyorSagol cnm benımhıc gıredım kk ya baya agır atlattık kıs gunu boyle olmamıstık
tarıfler geldıkce baktım aradaherkes super
Tesekkur ederım canımGeçmiş olsun
İyidir canımHoşbuldum Nevoşum
İyilik güzellik senden ne haber?
panoramik film de cikmadi 20lik dusin yok dedi sinusten dolayi dediDaha çıkmamış mı
aa kar mi yagiyorİyi bi hafta olsun hepimizeee ... Kar yağmasın artıık
Evet ya havanın saatı saatını tutmuyor hele burası gecen hafta yagmur kar fırtına ne ararsan vardıCanım bu mevsimde hastalıklar daha fazla oluyorBenim kızlardan biride çok hasta oldu geçen hafta okula gidemedi Doğum gününde ateşi vardı
Acil şifalar diliyorumpanoramik film de cikmadi 20lik dusin yok dedi sinusten dolayi dedi
aa kar mi yagiyor
Bundan sonra ısınır inşaallahEvet ya havanın saatı saatını tutmuyor hele burası gecen hafta yagmur kar fırtına ne ararsan vardıbugunde yagmurlu bı ısınmadı
Sızede gecmıs olsun cnm umarım duzelmıstır fıstık
Birşeyi mi kaçırdımİyidir canımYeni hafta, yeni umutlar
Gecmıs olsun cnmpanoramik film de cikmadi 20lik dusin yok dedi sinusten dolayi dedi
aa kar mi yagiyor
Akrep ile koç anlaşıyormuydu kızzz..Benim burcum Akrep canım
Şifalar diliyorum canımm tez zamanda atlatırsın inşallahh..Saol canim masallah diyet nasil gidiyor
Saol canimcim sanada gecmis olsun cikmissin mapustantukruk bezlerim iltaplamis ondanmis agrim
saol nevosum kiz 20lik disin yokmus ya benim
Gecmıs olsun kakaoAkrep ile koç anlaşıyormuydu kızzz..
Yok yeni hafta ve bahar olunca yeni birşeyler olur diye umut ediyorumBirşeyi mi kaçırdımNeyi umut ediyoruz
Niye Abovvvvvakrepmi Abovvvvvv..
sağol canım ..asıl sana geçmiş olsun hastalanmışsın tam yazacaktımm sen yazdın şimdi nasılsın canımm..Gecmıs olsun kakao
Allah bı daha dusurmesın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?