Canım hastamısınGünaydın
Hastayim ya simdi hastanedeyim 20likdismden agrim var saniyordum oysa 20lik disim yokmus kbb gittim ultrason ve kan verdim sonucu bekliyorum gozumdede su kistleri cikiyordu bu sefer buyuk cikti dr krem verdi emziriyorum diye baska bisi vermedi dayamazsan ara dedi boyle yazinca da fena hissettimCanım hastamısın
Canım çok geçmiş olsunHastayim ya simdi hastanedeyim 20likdismden agrim var saniyordum oysa 20lik disim yokmus kbb gittim ultrason ve kan verdim sonucu bekliyorum gozumdede su kistleri cikiyordu bu sefer buyuk cikti dr krem verdi emziriyorum diye baska bisi vermedi dayamazsan ara dedi boyle yazinca da fena hissettimsen nasilsin
Günaydın canımGünaydın kızlar,tarifler eklenmiş hepsi çok lezzetli hoş maşallah hanimlara
İnşallah öyle bekliyoruzSon gune kadar yeni tarifler baya eklenecek gibi...
Geçmiş olsun canım şifalar olsunn haberdar et bizi ..Hastayim ya simdi hastanedeyim 20likdismden agrim var saniyordum oysa 20lik disim yokmus kbb gittim ultrason ve kan verdim sonucu bekliyorum gozumdede su kistleri cikiyordu bu sefer buyuk cikti dr krem verdi emziriyorum diye baska bisi vermedi dayamazsan ara dedi boyle yazinca da fena hissettimsen nasilsin
senin tarif ne ..ne zaman ekliyonnnnn..Günaydın kızlar,tarifler eklenmiş hepsi çok lezzetli hoş maşallah hanimlara
Çok geçmiş olsun canımHastayim ya simdi hastanedeyim 20likdismden agrim var saniyordum oysa 20lik disim yokmus kbb gittim ultrason ve kan verdim sonucu bekliyorum gozumdede su kistleri cikiyordu bu sefer buyuk cikti dr krem verdi emziriyorum diye baska bisi vermedi dayamazsan ara dedi boyle yazinca da fena hissettimsen nasilsin
Son gune kadar yeni tarifler baya eklenecek gibi...
Maşallah ne güzel kurtulmuşsunEvet çok şükür doğum kilolarımdan kurtuldum. Teşekkürler
Saol canim masallah diyet nasil gidiyorCanım çok geçmiş olsuniyi şükür ne olsun bu gün diyete kaldığım yerden devam
Saol canimcim sanada gecmis olsun cikmissin mapustanGeçmiş olsun canım şifalar olsunn haberdar et bizi ..
saol nevosum kiz 20lik disin yokmus ya benimÇok geçmiş olsun canım
Daha çıkmamış mıSaol canim masallah diyet nasil gidiyor
Saol canimcim sanada gecmis olsun cikmissin mapustantukruk bezlerim iltaplamis ondanmis agrim
saol nevosum kiz 20lik disin yokmus ya benim
Yağmaz inşaallah canımİyi bi hafta olsun hepimizeee ... Kar yağmasın artıık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?