- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Mersi diyeyim ben deTanımışsın beni aferin diyeyim
Yazık ki ne yazık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mersi diyeyim ben deTanımışsın beni aferin diyeyim
Yazık ki ne yazık![]()
Bırakma gözün üstünde olsun, adam tuvalete giderken 2 defa düşünsün
İlk zamanlar ben de senin gibiydim:) Aranan, arayan, gelen mesaj, gönderilen mesaj hepsine bakıyordumGerçi halâ arada kontrol ediyorum
![]()
O kadar sabredemiyorum hemen cevaba ulaşmak istiyorum :)) gece uyuyunca da dökümana bakıyorum![]()
Ama nevoş benim HAKLI sebeplerim var biliyorsun kiYok artık
![]()
İnşallah :))Kızlar bil kazana katıldınız mı? Ben gecenin bir yarısı sayfalarca peluş oyuncağı saydım sanki kesin bana çıkacak gibi o kadar kişinin içinden![]()
Benim ki yıllar süren sıkı denetimden dolayı usluBırakma gözün üstünde olsun, adam tuvalete giderken 2 defa düşünsün![]()
Sıkıntı yapmıyorsa sorun yokAma nevoş benim HAKLI sebeplerim var biliyorsun ki
O da Sabırlı Sağolsun defalarca soruyorum of demiyo![]()
Neyse seninki aradaya dönmüş Vuslat.
İlk zamanlar ben de senin gibiydim:) Aranan, arayan, gelen mesaj, gönderilen mesaj hepsine bakıyordumGerçi halâ arada kontrol ediyorum
![]()
Bence bir dilekçeyle konuşma dökümanına da ulaşabilirsin.O kadar sabredemiyorum hemen cevaba ulaşmak istiyorum :)) gece uyuyunca da dökümana bakıyorum![]()
Şans belki sana çıkarKızlar bil kazana katıldınız mı? Ben gecenin bir yarısı sayfalarca peluş oyuncağı saydım sanki kesin bana çıkacak gibi o kadar kişinin içinden![]()
Yok ya yarışmalardan yana şansım yok benim, çıkmayacağını bile bile inat ettim saydımİnşallah :))
Bu sefer tarifin güzelYok ya yarışmalardan yana şansım yok benim, çıkmayacağını bile bile inat ettim saydım![]()
Katıldım canım.Konu çıkması değil ki başarma hissi.Kızlar bil kazana katıldınız mı? Ben gecenin bir yarısı sayfalarca peluş oyuncağı saydım sanki kesin bana çıkacak gibi o kadar kişinin içinden![]()
İyi geceler canımO zaman size hayırlı geceler![]()
Yok canım çok şükür biz de ölmedi halâ taze:)Neyse seninki aradaya dönmüş Vuslat.Evlilik aşkı öldürüyor mu yoksa.
Bence bir dilekçeyle konuşma dökümanına da ulaşabilirsin.![]()
Belki yolunu şaşırır bana çıkarŞans belki sana çıkar![]()
İyi geceler canım.O zaman size hayırlı geceler![]()
Küçük kızının şansınaYok canım çok şükür biz de ölmedi halâ taze:)
Belki yolunu şaşırır bana çıkar![]()
Maşallah canım.Yok canım çok şükür biz de ölmedi halâ taze:)
Belki yolunu şaşırır bana çıkar![]()