Hepiniz benim kankamsınız
Ben zaten kıskanılacak üye sıfatında değilim rahat ol
Pinko açıklama yaptı yokmuş kanka![]()

Ama biri var o çok özel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepiniz benim kankamsınız
Ben zaten kıskanılacak üye sıfatında değilim rahat ol
Pinko açıklama yaptı yokmuş kanka![]()
Pinkonun eşi de çekiyordur o zaman ondan kıskançlık konusundaPinkoyu karşına almak istemezsin![]()
Akrep kadınını kıskandırmamak LazımAhh şu sayfaların dili olsa da konuşsa.![]()
Beni kıskanıyor eşine neler yapıyor düşünemiyorum bilePinkonun eşi de çekiyordur o zaman ondan kıskançlık konusunda![]()
Akrep gibi sokar sonra.Akrep kadınını kıskandırmamak Lazım![]()
Eve geliyo telefonunu alıyorum bakıyorum biriyle 1 dk konuşmuş ne konuştun diyorum çok kısa birşeyse, hani 1 dk sürmedi diyorumPinkonun eşi de çekiyordur o zaman ondan kıskançlık konusunda![]()
Hiç birşey bulamazsa eşini telefondan kıskanıyordur kesin.Beni kıskanıyor eşine neler yapıyor düşünemiyorum bile![]()
Bırak şimdi, yokmuş kankaHepiniz benim kankamsınız
Ama biri var o çok özel![]()
Ayy yazık adamaBeni kıskanıyor eşine neler yapıyor düşünemiyorum bile![]()
Aynen şuan telefon da Konuşuyor az kaldı çığlığı atcam birazdanHiç birşey bulamazsa eşini telefondan kıskanıyordur kesin.![]()
Tanımışsın beni aferin diyeyimBırak şimdi, yokmuş kankaHem seni tanıyorum gözümüze soka soka kamkamı daha çok seviyorum demezsin sen
Ayy yazık adama![]()
Bu saatte ne konuşuyor bu kadarAynen şuan telefon da Konuşuyor az kaldı çığlığı atcam birazdan![]()
O kadar psikopat mıyımKendinden bile kıskanıyor olabilir![]()
Eve geliyo telefonunu alıyorum bakıyorum biriyle 1 dk konuşmuş ne konuştun diyorum çok kısa birşeyse, hani 1 dk sürmedi diyorumkalıyo bu en basiti
![]()
O ne yahu.Bari çaktırmadan kıskan.Eve geliyo telefonunu alıyorum bakıyorum biriyle 1 dk konuşmuş ne konuştun diyorum çok kısa birşeyse, hani 1 dk sürmedi diyorumkalıyo bu en basiti
![]()
Iş Konuşuyor Yanımda Arkadaşının sesi geliyoBu saatte ne konuşuyor bu kadardeyip seni çıldurtsak mı
![]()
Kendin itiraf ettinO kadar psikopat mıyım
Kesinlikle öyleyim![]()
Bence de.Kendinden bile kıskanıyor olabilir![]()
Bak nasıl bildim.Aynen şuan telefon da Konuşuyor az kaldı çığlığı atcam birazdan![]()
Tabi canım ne olacak hemde senin yanındaIş Konuşuyor Yanımda Arkadaşının sesi geliyo![]()
O kadar sabredemiyorum hemen cevaba ulaşmak istiyorum :)) gece uyuyunca da dökümana bakıyorumO ne yahu.Bari çaktırmadan kıskan.Al numarayı bak kime kayıtlı.
Sorguya niye çekiyorsun.Zorla aklına sokma adamın.
![]()