- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
sonuçta o da kuşakla eşdeğer bişey. sen ona bile göz diktin kızım ne konuşuyon halaÖdülü görünce değil kuşağı takınca oldu o, sen aynı duyguyu yaşayamayacağın için bilemeyeceksin
Senin şirin mi şirin bebekin olacak profilinde
Niye dikmeyeyim beğenmeyen sensin, ben değilim kisonuçta o da kuşakla eşdeğer bişey. sen ona bile göz diktin kızım ne konuşuyon hala
e o zaman onu tadamayacak olan sensin deme istesem tadarım yaniNiye dikmeyeyim beğenmeyen sensin, ben değilim ki
Şurda sana karşı arkadaşlık görevimi yapayım diyorum yaptırmıyorsun, ben daha napim senin içine o zaman onu tadamayacak olan sensin deme istesem tadarım yani
sen bana jartiyer yolluycaktın,noldu bizim işŞurda sana karşı arkadaşlık görevimi yapayım diyorum yaptırmıyorsun, ben daha napim senin için
Sende bana isim bulacaktın, ne oldu bizim işsen bana jartiyer yolluycaktın,noldu bizim iş
buldum ya 50 tane yazdım. sen ve huysuz kocan beğenmediniz ben napimSende bana isim bulacaktın, ne oldu bizim iş
Biz marka oluşturmaya çalışıyoruz, sen bildiğin pazarda bağıracağım sloganlar buldunbuldum ya 50 tane yazdım. sen ve huysuz kocan beğenmediniz ben napimucandonlar.com iyi bence
ikizleretakke.com bu da mı gol değil??Biz marka oluşturmaya çalışıyoruz, sen bildiğin pazarda bağıracağım sloganlar buldun
ikizleretakke.com bu da mı gol değil??
bilmem,öyle mi diyolarİşte bunu zaten pazarcılar çığırmıyor mu canım?
Dava aç bence sen onlarabilmem,öyle mi diyolarbenm fikrimi çalmışlarrrr
sende kimsin
sende kimsindiyecektim ki vuslatttt noldu kız sana böyleee çiçek açmışssınnn teşekkür ederimm
çok güzel olmuş
İmaj değişikliği yaptım tatlım
Teşekkürler canımçok güzel olmuşbende imaj değişikliğine gittim,nasılım