Çeşit çok canım bizde ama herkese uygun olur mu bilmiyorum.Vayy baya çokmuş çeşit.O zaman mutlaka katılırsın olursa.
Bence de.
Ben ilkelerimden taviz vermedim.Sen verdiğin için katılacaksın artık.
Ben gidip bir bakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çeşit çok canım bizde ama herkese uygun olur mu bilmiyorum.Vayy baya çokmuş çeşit.O zaman mutlaka katılırsın olursa.
Bence de.
Ben ilkelerimden taviz vermedim.Sen verdiğin için katılacaksın artık.
Sen yap bakalım nasıl oluyorDünya mutfağından Kore'ye özgü tavuk ayağına ne dersiniz
Tavuğun ayağının eti yokki hiç bizlik değil.Biraz etli butlu olsaydı olurdu bak.
Bizim dişimizin kovuğuna gitmezEvet ya neresi lezzetli ki yiyorlar Kore dizilerinde görüyorum kızarmış tavuk ayağını kemiriyorlar
Sen de mi Kore dizisi hastasısın.Ben hiç seyretmedim.Çok romantik oluyormuş.Evet ayağın nesini yiyorlar çok iğrenç.Evet ya neresi lezzetli ki yiyorlar Kore dizilerinde görüyorum kızarmış tavuk ayağını kemiriyorlar
Yapacak birşey yok, çoğunluğun kurbanı olmuşsun ama altarnatif yok katılacaksınDolaşmaz olur mu
Benim suçum yok
Sende katılacaksan neden olmasınYapacak birşey yok, çoğunluğun kurbanı olmuşsun ama altarnatif yok katılacaksın
İki üç düzine yesek belki.Bizim dişimizin kovuğuna gitmez
Ooooo Kakao yine döktürmüşsünEllerine sağlık canımAfiyet bal şeker olsunİyi geceler hanimlar gurbetin tatlisi buyrun.. Eki Görüntüle 1511263 Eki Görüntüle 1511264 Ve...manti ama hazir Eki Görüntüle 1511265
Çok basit, ayağı incecik zaten kes ızgara yap afiyet olsunSen yap bakalım nasıl oluyor
Çiğner gibi görünmüyorlar birde, lolipop gibi emiyorlarBizim dişimizin kovuğuna gitmez
Yapacak birşey yok, çoğunluğun kurbanı olmuşsun ama altarnatif yok katılacaksın
Kavga etmeyin.Vuslat sen tavuk ayağını söyleyip bizi merakta bırakarak,Nevoş`ta oy verdiği için katılmaya hak kazandınız.Sende katılacaksan neden olmasın
Ooooo Kakao yine döktürmüşsünEllerine sağlık canımAfiyet bal şeker olsun
Sen de mi Kore dizisi hastasısın.Ben hiç seyretmedim.Çok romantik oluyormuş.Evet ayağın nesini yiyorlar çok iğrenç.
Ekmek arası yaparsak olabilir
Ellerine sağlık Kakao. Çizkek canavarısınız siz. Yalnız mantının sosu az ben öyle yemem haberin olsun.İyi geceler hanimlar gurbetin tatlisi buyrun.. Eki Görüntüle 1511263 Eki Görüntüle 1511264 Ve...manti ama hazir Eki Görüntüle 1511265
Tamam ben Vuslat katılıyorsa katılırımSende istersen aklımıza fajitayı soktuğun için katılabilirsinKavga etmeyin.Vuslat sen tavuk ayağını söyleyip bizi merakta bırakarak,Nevoş`ta oy verdiği için katılmaya hak kazandınız.
Yoo öyle bir şey söz konusu değilSende katılacaksan neden olmasın
Ellerine sağlık canımİyi geceler hanimlar gurbetin tatlisi buyrun.. Eki Görüntüle 1511263 Eki Görüntüle 1511264 Ve...manti ama hazir Eki Görüntüle 1511265
Sen de şahitsin olaya dahil oldun, sen de katılacaksınKavga etmeyin.Vuslat sen tavuk ayağını söyleyip bizi merakta bırakarak,Nevoş`ta oy verdiği için katılmaya hak kazandınız.
Oyle olduk valla adracim..sosa gelince fatihim pek sevmiyor biz tabaklarimiza ayrica koyduk..bende bol soslu severim canim..Ellerine sağlık Kakao. Çizkek canavarısınız siz. Yalnız mantının sosu az ben öyle yemem haberin olsun.