Mecburen bırakacağım aradaOna kalsa bırakmazDaha da bir yere bırakmaz seni:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecburen bırakacağım aradaOna kalsa bırakmazDaha da bir yere bırakmaz seni:))
Sahiden bulgur yemekleride çok güzel olurduDimi kim oy verdiyse onlar katılsın. Bulgur yemekleri de farklı olurdu.Bu kategori bitiminde kamp kur oraya bulgur olsun yeni kategori.Çalısmadan olmuyor bu işler.
Alışır canım.İlki sorunsuz geçtiyse korkma artık.Mecburen bırakacağım aradaOna kalsa bırakmaz
YaniDimi kim oy verdiyse onlar katılsın. Bulgur yemekleri de farklı olurdu.Bu kategori bitiminde kamp kur oraya bulgur olsun yeni kategori.Çalısmadan olmuyor bu işler.
Oy verenlerin hepsinin peşine düş NevoşBizim tarifler arasında dünya mutfağına ait bir sürü tarif var.Mutlaka damak tadımıza uygun tarifler olacaktır.
Bende oy verdim gidip değiştirsem miYani
Bu konuda Pinkodan yardım almak lazım:))
Oy verenlerin hepsinin peşine düş Nevoş
Ben çok çeşit bilmiyorum ama vardır çok güzel tarifler.Tam senlik Nevoş.Siz çok kullanıyorsunuz bulguru.Sahiden bulgur yemekleride çok güzel olurdu
Alışacak diyorsun:))Mecburen bırakacağım aradaOna kalsa bırakmaz
Evet bulgur kategorisi tam benlik en az 20 çeşit yaparımBiz çok seviyoruz,alışkanlıklarımıza ve kültürümüze çok uygunBen çok çeşit bilmiyorum ama vardır çok güzel tarifler.Tam senlik Nevoş.Siz çok kullanıyorsunuz bulguru.
Haha O zaman sen de katılacaksın NevoşBende oy verdim gidip değiştirsem mi
Alışacak mecburenAlışacak diyorsun:))
Ben sürü psikolojisine katıldımYoksa istediğim kategori başkaydıHaha O zaman sen de katılacaksın Nevoş
Pinko tiyo verir sana.Bol bol reklam yap.Yani
Bu konuda Pinkodan yardım almak lazım:))
Oy verenlerin hepsinin peşine düş Nevoş
Evin bütün odalarını dolaşmıştır.Orası öyle canım
Bu kadar kısa sürede ilk defa evi çok özlemiş normalde annemlerden gelmek istemezdi
Sürü psikolojisi haBen sürü psikolojisine katıldımYoksa istediğim kategori başkaydı
Vayy baya çokmuş çeşit.O zaman mutlaka katılırsın olursa.Evet bulgur kategorisi tam benlik en az 20 çeşit yaparımBiz çok seviyoruz,alışkanlıklarımıza ve kültürümüze çok uygun
Bence de.Haha O zaman sen de katılacaksın Nevoş
Ben ilkelerimden taviz vermedim.Sen verdiğin için katılacaksın artık.Ben sürü psikolojisine katıldımYoksa istediğim kategori başkaydı
Benim yerime Pinko yapar O daha atak:))Pinko tiyo verir sana.Bol bol reklam yap.
Evin bütün odalarını dolaşmıştır.
Tavuğun ayağının eti yokki hiç bizlik değil.Biraz etli butlu olsaydı olurdu bak.Dünya mutfağından Kore'ye özgü tavuk ayağına ne dersiniz
Evet ya neresi lezzetli ki yiyorlar Kore dizilerinde görüyorum kızarmış tavuk ayağını kemiriyorlarTavuğun ayağının eti yokki hiç bizlik değil.Biraz etli butlu olsaydı olurdu bak.
Dolaşmaz olur muPinko tiyo verir sana.Bol bol reklam yap.
Evin bütün odalarını dolaşmıştır.
Benim suçum yokSürü psikolojisi ha