Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) ya ben ne bileyim gelip öpeceğini seni görünce salladım hemenVar evet.Pizza ve fajitayı bekliyorum.En bildiğim onlar.
Okudum bile.
Hiç yani. Üzerinde baya bir baskı kurmuşum Pinko`nun.
Yapmayan olursa hatrım kalır.Yok onu kimse yapmaz sanırım.Değişik bir resim görmüş olduk.Biri fajita yapar inşaallah
Araplar böyle yemek yiyorlarBen yapacaktım niye ekledin diyen olmaz umarım
Merhaba canımNasılsınSelam
Nevoşum nasıl geçti tatil
Sallama sallarlar işte öyle.:)) ya ben ne bileyim gelip öpeceğini seni görünce salladım hemen
Çok haklısın o tarif mutlaka yapılmalıYapmayan olursa hatrım kalır.Yok onu kimse yapmaz sanırım.Değişik bir resim görmüş olduk.
Başladık Vuslat'cımBu kategori bitti sayılırYeni kategori istişaresine başlanmış:))
İyiyim canım, sen nasılsın Ohh iyi stres atmışsındır Tabi çocukların özlemi hesaba katmassak:)Merhaba canımNasılsın
Çok iyi geçti canım
Hoşgeldin canım naber?Sen hangisine oy vermiştin?Dünya mutfağından araştırmalara başla istersen.Yeni kategori istişaresine başlanmış:))
İyiyim canım çok şükürEvet stres attıkTabi çocukların özlemi ayrı bir konuOğlum son gün sızlanmaya başlamışAnnemin yüzünü unuttum diyeİyiyim canım, sen nasılsın Ohh iyi stres atmışsındır Tabi çocukların özlemi hesaba katmassak:)
Kategori şimdiden belli olmuş zaten:) Dünya mutfağı, neler çıkacak meraktayımBaşladık Vuslat'cımBu kategori bitti sayılır
Bende merak ediyorum değişik bir kategori olacakKategori şimdiden belli olmuş zaten:) Dünya mutfağı, neler çıkacak meraktayım
Hoşbuldum canım Bağane ona oy verenler katılsın Ben bulgur yemeklerine verdim oyumuHoşgeldin canım naber?Sen hangisine oy vermiştin?Dünya mutfağından araştırmalara başla istersen.
Oyy canım ya, nasıl özlemiş annesini:)İyiyim canım çok şükürEvet stres attıkTabi çocukların özlemi ayrı bir konuOğlum son gün sızlanmaya başlamışAnnemin yüzünü unuttum diye
İlk defa ayrılınca öyle oldu canımHoşbuldum canım Bağane ona oy verenler katılsın Ben bulgur yemeklerine verdim oyumu
Oyy canım ya, nasıl özlemiş annesini:)
Yiyebileceğim malzemelerden olsa bari tarifler Dünya mutfağında ıyykk dediğim şeyler de varBende merak ediyorum değişik bir kategori olacak
Daha da bir yere bırakmaz seni:))İlk defa ayrılınca öyle oldu canım
Dimi kim oy verdiyse onlar katılsın. Bulgur yemekleri de farklı olurdu.Bu kategori bitiminde kamp kur oraya bulgur olsun yeni kategori.Çalısmadan olmuyor bu işler.Hoşbuldum canım Bağane ona oy verenler katılsın Ben bulgur yemeklerine verdim oyumu
Oyy canım ya, nasıl özlemiş annesini:)
Bizim tarifler arasında dünya mutfağına ait bir sürü tarif var.Mutlaka damak tadımıza uygun tarifler olacaktır.Yiyebileceğim malzemelerden olsa bari tarifler Dünya mutfağında ıyykk dediğim şeyler de var