Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) ya ben ne bileyim gelip öpeceğiniVar evet.Pizza ve fajitayı bekliyorum.En bildiğim onlar.
Okudum bile.
Hiç yani.Üzerinde baya bir baskı kurmuşum Pinko`nun.
![]()
Yapmayan olursa hatrım kalır.Biri fajita yapar inşaallah
Araplar böyle yemek yiyorlarBen yapacaktım niye ekledin diyen olmaz umarım
![]()
Merhaba canımSelam
Nevoşum nasıl geçti tatil![]()
Sallama sallarlar işte öyle.:)) ya ben ne bileyim gelip öpeceğiniseni görünce salladım hemen
![]()
Çok haklısın o tarif mutlaka yapılmalıYapmayan olursa hatrım kalır.Yok onu kimse yapmaz sanırım.Değişik bir resim görmüş olduk.
![]()
Başladık Vuslat'cımYeni kategori istişaresine başlanmış:))
İyiyim canım, sen nasılsınMerhaba canımNasılsın
Çok iyi geçti canım![]()
Hoşgeldin canım naber?Yeni kategori istişaresine başlanmış:))
İyiyim canım çok şükürİyiyim canım, sen nasılsınOhh iyi stres atmışsındır
Tabi çocukların özlemi hesaba katmassak:)
Kategori şimdiden belli olmuş zaten:) Dünya mutfağı, neler çıkacak meraktayımBaşladık Vuslat'cımBu kategori bitti sayılır
![]()
Bende merak ediyorum değişik bir kategori olacakKategori şimdiden belli olmuş zaten:) Dünya mutfağı, neler çıkacak meraktayım![]()
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım naber?Sen hangisine oy vermiştin?Dünya mutfağından araştırmalara başla istersen.
![]()
Oyy canım ya, nasıl özlemiş annesiniİyiyim canım çok şükürEvet stres attık
Tabi çocukların özlemi ayrı bir konu
Oğlum son gün sızlanmaya başlamış
Annemin yüzünü unuttum diye
![]()
İlk defa ayrılınca öyle oldu canımHoşbuldum canımBağane ona oy verenler katılsın
Ben bulgur yemeklerine verdim oyumu
Oyy canım ya, nasıl özlemiş annesini:)
Yiyebileceğim malzemelerden olsa bari tariflerBende merak ediyorum değişik bir kategori olacak![]()
Daha da bir yere bırakmaz seni:))İlk defa ayrılınca öyle oldu canım![]()
Dimi kim oy verdiyse onlar katılsın.Hoşbuldum canımBağane ona oy verenler katılsın
Ben bulgur yemeklerine verdim oyumu
Oyy canım ya, nasıl özlemiş annesini:)
Bizim tarifler arasında dünya mutfağına ait bir sürü tarif var.Yiyebileceğim malzemelerden olsa bari tariflerDünya mutfağında ıyykk dediğim şeyler de var
![]()