Tabi sen bunu hakettinkapı gıbı 4 oyum var kazene soylıyımde bana bi iphone 6 alsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi sen bunu hakettinkapı gıbı 4 oyum var kazene soylıyımde bana bi iphone 6 alsın
gitmiycem banane yeaaaaGitcem dedin ya
Ağrı geçti mi?
nasıl halletcen korkarım benGel ben haledeyim hoşgeldin
yarısma bıtsın yazacam vatsaptanTabi sen bunu hakettin
Evet benimki light bir seçimdi zeytinyağlıları seçmiştimSen verdin mi oyunu
Ağrın olursa git ihmal etmegitmiycem banane yeaaaa
ama evet agrım gectı cok ıyıde duyuyorum
Tamam yaz belki verirnasıl halletcen korkarım ben
yarısma bıtsın yazacam vatsaptan
O zaman sorun yok :))gitmiycem banane yeaaaa
ama evet agrım gectı cok ıyıde duyuyorum
Ben aslında börekler olsun istiyordumAma çoğunluğun istediğine verdimEvet benimki light bir seçimdi zeytinyağlıları seçmiştim
Şimdi ki tek dertleri oyun tabi :))İyilik tatlım bende yeni oturdum sayılır küçük cadı oynadığım oyunun elmaslarını boşa harçamış şu an şavaş var burda
Bilmiyorum ki nevoş başladık geneGeçmiş olsun Pinkom hayırdırİyiyim çok şükür
Düzenli uyumuyorsun ondan olabilir miŞimdi ki tek dertleri oyun tabi :))
Bilmiyorum ki nevoş başladık gene
he yazayımda sıteden sutlasın benı demiii çakalll nevosssTamam yaz belki verir
gordum sımdı ya kotu olmusO zaman sorun yok :))
Tarz ı gördün mü
Hoşgeldiniz oy kullandığınız için çok teşekkür ederizProfiterol olsun benim olsun
Diyetteyim oyladığım konuya bak, aklım fikrim tatlıda
Ben halderim korkma Müne'nin çıbızlarıyla çekip çıkarırımnasıl halletcen korkarım ben
yarısma bıtsın yazacam vatsaptan
Hiç o tarafından bakmamıştımSen yaz belki şutlamazhe yazayımda sıteden sutlasın benı demiii çakalll nevosss
gordum sımdı ya kotu olmus
Mune cımbızlarını kullanacağını biliyor muHoşgeldiniz oy kullandığınız için çok teşekkür ederiz
Ben halderim korkma Müne'nin çıbızlarıyla çekip çıkarırım
Ben de iyiyim canım.Gezin çok iyi geçmiş çok sevindim.İyiki gitmişsin.Hoşbulduk Adra'cımİyiyim çok şükür sen nasılsın
Sağol canımEvet çok iyi geçti gittiğime değdiBiraz hareket geldiÇocuklarda anneme sorun çıkarmamışBen de iyiyim canım.Gezin çok iyi geçmiş çok sevindim.İyiki gitmişsin.
OlabilirDüzenli uyumuyorsun ondan olabilir mi
Evet ya bende üzüldümhe yazayımda sıteden sutlasın benı demiii çakalll nevosss
gordum sımdı ya kotu olmus
Canım sağlık için verir bize yada kendi çıkarsınMune cımbızlarını kullanacağını biliyor mu