Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Profiterolum ve Nuriyem. @pinkstrap ve @EnHarbiKiz

Hediyenizi aldim :)

Cok ama cok tesekkur ederim cok mutlu ettiniz beni : )

Hediyenin kartal yuvasi olusu da beni benden aldi..

Besiktasimin "b" si ve kara kartali uzerimde tasimak kadar gurur verici bir durun olamaz..
Iyi ki varsiniz :)
Eki Görüntüle 1510516
Fanatik degil ama bi besiktaslı olarak cok begendim zevkleri guzelmis kizlarin:) gule gule kullan:KK66:

Son düzenleme:
Buyuk kizim hasta biraz, krese gitmiyoruz iki gundur ve dusunuyolar anne sunu yapalim mi bunu yapalim mi:)
Bugun kizlarin elinden cikanlar:)
image.jpg

Cikolatali meyveli cevizli ne ararsaniz attik icine:))

Buyuk kizim hasta biraz, krese gitmiyoruz iki gundur ve dusunuyolar anne sunu yapalim mi bunu yapalim mi:)
Bugun kizlarin elinden cikanlar:)
Eki Görüntüle 1510643
Cikolatali meyveli cevizli ne ararsaniz attik icine:))
çok şekerler bunlarr...bende dün akşam Gurbetin tatlısını yaptımm.. portakallı cheskek..akşam bakıcığim tadına bilmiyorum nasıl oldu yaptım ,,attım dolaba,sonrada yattımm..

çok şekerler bunlarr...bende dün akşam Gurbetin tatlısını yaptımm.. portakallı cheskek..akşam bakıcığim tadına bilmiyorum nasıl oldu yaptım ,,attım dolaba,sonrada yattımm..
Guzel olmustur emınım foto atarsın aksama:)

Çikolatalı cevizli benim olsunn..:kk77::kk77:
Olsun cnm hepsıne attık uzerınede donmus meyve batırdık:) yalnız cıkoları dokerken yarısı mıdelerıne ındı cok komıkler ıkı cıko maffın ustune uc agızlarına:))

Guzel olmustur emınım foto atarsın aksama:)

Olsun cnm hepsıne attık uzerınede donmus meyve batırdık:) yalnız cıkoları dokerken yarısı mıdelerıne ındı cok komıkler ıkı cıko maffın ustune uc agızlarına:))
Keretalar tahmin edebiliyorum o görüntüyü.. dudaklar bulalı,,bulalı,,..atarım rasmini canım.

X