- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Sen istee yavruu yazmammıı..Insan tarifte yazar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen istee yavruu yazmammıı..Insan tarifte yazar
Enemmmm.. neka uzunmuşş ama olsunn belki benim oylar fırlarr 2 den çıkar 3eEfserim.Katılım başlama tarihi : 30 Mart 2015 Pazartesi
En son başvuru tarihi : 19 Nisan 2015 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 20 Nisan 2015 Pazartesi
Oylama bitiş tarihi : 30 Nisan 2015
ilk önce böylee....sonra böylee....Çok korkuyorum. Yaptığın tatlılar gibi değilsin O nasıl fantezi kız
Oy anammm ellerine sağlıkk kuzumm. teee şimdi kahvaltıda ne güzel giderdi...Tava böreğinin lezzeti de bi başka oluyorEki Görüntüle 1506950
Seni tanımak güzeldi kakoşilk önce böylee....sonra böylee....
Senide canımmSeni tanımak güzeldi kakoş
Gunaydın
Cok guzel gorunuyor boyle hazır aldıgım bı pasta var arasında kremada var o gıbı mı acaba tarıfı merak ettımEvetttt benim kayın valide bulgar göçmeni canımm onlarda çok meşhurdur bu pastaa.. üstündeki bitter çikolatayı ben mari usulü eritip döküyorlar ve bir gece dolapta bekletiyorlarr.. tadı çok hafif ve lezzetlii..onlarda kahve meşhurdur ve kahvenin yanında bu tarz tatlılar çıkarttırlarr..
kekini dikdörtgen kalıpta pişiriyorsun canım ılıtıyorsun ortadan ikiye kesiyorsun sonra göründüğü gibi kalıplı kesiyorsun sana bağlı ister uzun kes ,ister daha kısa ben kısa daha çok seviyorumm. yapılan muhallebiyi ortasına sürüp diğeriyle kapatıyorsunn bitter çikolatayı benmari usulu eritip. üstüne döküyorsunn.bir gece dolapta beklet ertesi gün ikrama hazırr.Cok guzel gorunuyor boyle hazır aldıgım bı pasta var arasında kremada var o gıbı mı acaba tarıfı merak ettım
Bayagı ısı var desenekekini dikdörtgen kalıpta pişiriyorsun canım ılıtıyorsun ortadan ikiye kesiyorsun sonra göründüğü gibi kalıplı kesiyorsun sana bağlı ister uzun kes ,ister daha kısa ben kısa daha çok seviyorumm. yapılan muhallebiyi ortasına sürüp diğeriyle kapatıyorsunn bitter çikolatayı benmari usulu eritip. üstüne döküyorsunn.bir gece dolapta beklet ertesi gün ikrama hazırr.
Evet canım biraz oyalıyor.. dur yazayım tarifini..Keki için,,4 yumurta,,1 su bardağı toz şeker,,iyice köpürt..Bayagı ısı var desene
Kekının tarıfı normal kek mı?
Hadi ya ben hazır sanmıştım, netten baktım da nasıl tatlıymış diye hazırı çıktı :))Evetttt benim kayın valide bulgar göçmeni canımm onlarda çok meşhurdur bu pastaa.. üstündeki bitter çikolatayı ben mari usulü eritip döküyorlar ve bir gece dolapta bekletiyorlarr.. tadı çok hafif ve lezzetlii..onlarda kahve meşhurdur ve kahvenin yanında bu tarz tatlılar çıkarttırlarr..
keki çikolata sosuna bandırdıktan sonra dolapta bekletiyorsun canımm kabuk tutuyor tabii. kayınvalidelin bir kalıbı var kabuk tuttuktan sonra o kalıpla o çizgileri yapıyorlar.. değişik değişik var kalıpları canımm.. hele bir tane çiçek varr o kadar güzelkii..Hadi ya ben hazır sanmıştım, netten baktım da nasıl tatlıymış diye hazırı çıktı :))
Fabrikasyon ürünü gibi yapmışsın tebrik ederim Çizgiler falan ölçülmüş gibi benim elim o kadar ayarlı değil, bezeleri falan hep büyüklü küçüklü yaparım
yagcııen sevdıgım zayıf mı zayıf minnak mı minnak kankam bana oy vermıs adriana limam benım EnHarbiKiz