Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Katılım başlama tarihi : 30 Mart 2015 Pazartesi
En son başvuru tarihi : 19 Nisan 2015 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 20 Nisan 2015 Pazartesi
Oylama bitiş tarihi : 30 Nisan 2015
Enemmmm.. neka uzunmuşş ama olsunn belki benim oylar fırlarr 2 den çıkar 3e:KK53::KK53::KK53::KK53:Efserim.

Evetttt benim kayın valide bulgar göçmeni canımm onlarda çok meşhurdur bu pastaa.. üstündeki bitter çikolatayı ben mari usulü eritip döküyorlar ve bir gece dolapta bekletiyorlarr.. tadı çok hafif ve lezzetlii..onlarda kahve meşhurdur ve kahvenin yanında bu tarz tatlılar çıkarttırlarr..
Cok guzel gorunuyor boyle hazır aldıgım bı pasta var arasında kremada var o gıbı mı acaba tarıfı merak ettım:KK16:

Cok guzel gorunuyor boyle hazır aldıgım bı pasta var arasında kremada var o gıbı mı acaba tarıfı merak ettım:KK16:
kekini dikdörtgen kalıpta pişiriyorsun canım ılıtıyorsun ortadan ikiye kesiyorsun sonra göründüğü gibi kalıplı kesiyorsun sana bağlı ister uzun kes ,ister daha kısa ben kısa daha çok seviyorumm. yapılan muhallebiyi ortasına sürüp diğeriyle kapatıyorsunn bitter çikolatayı benmari usulu eritip. üstüne döküyorsunn.bir gece dolapta beklet ertesi gün ikrama hazırr.

kekini dikdörtgen kalıpta pişiriyorsun canım ılıtıyorsun ortadan ikiye kesiyorsun sonra göründüğü gibi kalıplı kesiyorsun sana bağlı ister uzun kes ,ister daha kısa ben kısa daha çok seviyorumm. yapılan muhallebiyi ortasına sürüp diğeriyle kapatıyorsunn bitter çikolatayı benmari usulu eritip. üstüne döküyorsunn.bir gece dolapta beklet ertesi gün ikrama hazırr.
Bayagı ısı var desene:KK49:
Kekının tarıfı normal kek mı?

Bayagı ısı var desene:KK49:
Kekının tarıfı normal kek mı?
Evet canım biraz oyalıyor.. dur yazayım tarifini..Keki için,,4 yumurta,,1 su bardağı toz şeker,,iyice köpürt..
1 su bardağından az un,, 3 yemek kaşığı kakao,, 1 paket kabartma tozu,,ve vanilya,3 yemek kaşığı süt,,bunlarıda ekle.. ve dikdörtgen kalıba boşalt kek gibi pişir..ılısın ortadan kess ben iplikle kesiyorum kolay oluyor,,sonra kare ,karekes eşit olarak ve yaptığın herhangi bir muhallebiden ortasına sür diğerini kapat ..muhallebiyi sürmeden bir bardak süt ile nescafeyi karıştır ve alt tabanlarını ıslat. ve 400 gram benmari erittiğin çikolataya bula..beklet donuyor afiyet olsunn..

Olmazki böyle kimsecikler yok burda...olsaydınızda bir iki lafın belini kırsaydık ,,dedikodu yapsaydık,,:KK62::KK62:

Evetttt benim kayın valide bulgar göçmeni canımm onlarda çok meşhurdur bu pastaa.. üstündeki bitter çikolatayı ben mari usulü eritip döküyorlar ve bir gece dolapta bekletiyorlarr.. tadı çok hafif ve lezzetlii..onlarda kahve meşhurdur ve kahvenin yanında bu tarz tatlılar çıkarttırlarr..
Hadi ya ben hazır sanmıştım, netten baktım da nasıl tatlıymış diye hazırı çıktı :))
Fabrikasyon ürünü gibi yapmışsın tebrik ederim:KK37: Çizgiler falan ölçülmüş gibi benim elim o kadar ayarlı değil, bezeleri falan hep büyüklü küçüklü yaparım:KK70::KK70:

Hadi ya ben hazır sanmıştım, netten baktım da nasıl tatlıymış diye hazırı çıktı :))
Fabrikasyon ürünü gibi yapmışsın tebrik ederim:KK37: Çizgiler falan ölçülmüş gibi benim elim o kadar ayarlı değil, bezeleri falan hep büyüklü küçüklü yaparım:KK70::KK70:
keki çikolata sosuna bandırdıktan sonra dolapta bekletiyorsun canımm kabuk tutuyor tabii. kayınvalidelin bir kalıbı var kabuk tuttuktan sonra o kalıpla o çizgileri yapıyorlar.. değişik değişik var kalıpları canımm.. hele bir tane çiçek varr o kadar güzelkii..

X