- 23 Ekim 2011
- 19.408
- 23.882
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman yarabbim öyle kaynanaya da böyle gelinkeki çikolata sosuna bandırdıktan sonra dolapta bekletiyorsun canımm kabuk tutuyor tabii. kayınvalidelin bir kalıbı var kabuk tuttuktan sonra o kalıpla o çizgileri yapıyorlar.. değişik değişik var kalıpları canımm.. hele bir tane çiçek varr o kadar güzelkii..
Ellerine sağlık canımHu huu ıyı aksamlar terkedılmıs buralar
Buyrun efenım fırında porsıyonluk ıclı kofte ve el acması ıspanaklı peynırlı borekEki Görüntüle 1510148
Ellerine sağlıkk..Hu huu ıyı aksamlar terkedılmıs buralar
Buyrun efenım fırında porsıyonluk ıclı kofte ve el acması ıspanaklı peynırlı borekEki Görüntüle 1510148
Ben sana yazmistim cevap vermedin kiHayırlı geceler oylama pek hareketli ve heyecanlı gidiyor.
Ama topigi boş bırakmışsınız.![]()
İnşallah aminn :)Üzülme canım, düzeltirsin onu da, Allah zihin açıklığı versin![]()
canım geçen akşamm fırında porsiyonluk içli köfteyi yapim dedim ve aynı tarife uygun yaptımm ama zor toparladımm yaa.. neyi fazla oldu yada eksik anlamadımm seninki güzel duruyor at bir ara tarifini be cancağızımm.. tad güzel oldu. ama çok uğraştırdı beni..Hu huu ıyı aksamlar terkedılmıs buralar
Sagol cnm, evıne hosgeldın o zaman tatıl donusu ıslerı halletmece vardır sımdı:)Ellerine sağlık canımYine döktürmüşsün
1 saat önce evime geldim sizlerde boş bırakmayın topiği![]()
Tesekkur ederım:)Ellerine sağlıkk..![]()
Cnm ben yarısmada yaptıgım tepsı koftesının tarıfınden yaptım ıcıne az ırmık ekledım, elımde acıp sekıl verdım sonra maffın kabına strecfılm yerlestırıp onun ıcınde sekıllendırdımcanım geçen akşamm fırında porsiyonluk içli köfteyi yapim dedim ve aynı tarife uygun yaptımm ama zor toparladımm yaa.. neyi fazla oldu yada eksik anlamadımm seninki güzel duruyor at bir ara tarifini be cancağızımm.. tad güzel oldu. ama çok uğraştırdı beni..
gunaydın herkese....
Beğenmene çok sevindim tatlımProfiterolum ve Nuriyem.pinkstrap ve
EnHarbiKiz
Hediyenizi aldim :)
Cok ama cok tesekkur ederim cok mutlu ettiniz beni : )
Hediyenin kartal yuvasi olusu da beni benden aldi..
Besiktasimin "b" si ve kara kartali uzerimde tasimak kadar gurur verici bir durun olamaz..
Iyi ki varsiniz :)
Eki Görüntüle 1510516
Canım 1 haftadır evde değilimBen sana yazmistim cevap vermedin kii
Güle güle kullan canımProfiterolum ve Nuriyem.pinkstrap ve
EnHarbiKiz
Hediyenizi aldim :)
Cok ama cok tesekkur ederim cok mutlu ettiniz beni : )
Hediyenin kartal yuvasi olusu da beni benden aldi..
Besiktasimin "b" si ve kara kartali uzerimde tasimak kadar gurur verici bir durun olamaz..
Iyi ki varsiniz :)
Eki Görüntüle 1510516
Sağol canımSagol cnm, evıne hosgeldın o zaman tatıl donusu ıslerı halletmece vardır sımdı:)