Düzeltmiştir canım ya sen içini ferah tut. İnşallah kısa zamanda düzelir hanne de rahatlar artıkAlisamadi ya cuma gunu goturcem kontrole inşallah biraz duzelmistir simdi telden girdim bilgisayar dan girince atim bunda pek kalmadi aktardim hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzeltmiştir canım ya sen içini ferah tut. İnşallah kısa zamanda düzelir hanne de rahatlar artıkAlisamadi ya cuma gunu goturcem kontrole inşallah biraz duzelmistir simdi telden girdim bilgisayar dan girince atim bunda pek kalmadi aktardim hep
Inşallah bugun magzaya inmistik kvgilin komsusu geldi onuN tanidiginin 1sene takcakmis bizimki en fazla 3ay takar dedi dr halimize sukrettim valla ben koca kis cocuga Külotlu Çorap giydirmedim simdi mecbur giydiryorum ona bile gicik oluyor dusunemiyorum yazinda giydirmek zorunda olsam nasil dayanirizDüzeltmiştir canım ya sen içini ferah tut. İnşallah kısa zamanda düzelir hanne de rahatlar artık
İyiyim canım, sen nasılsın Dersler nasıl gidiyorHuhuuu nasilsin ablacim :)
İyiyim bendee :) dersler iyi simdilik, daha aciklanmadilar kalabalik olunca anca 3-4 haftaya acikliyolar . Tarih kotu geldi bu donem :/İyiyim canım, sen nasılsın Dersler nasıl gidiyor
Şekerçiğim gelmişSütlü nöğriyeye gitti oyum
Herkesin ellerine sağlık..
Üzülme canım, düzeltirsin onu da, Allah zihin açıklığı versinİyiyim bendee :) dersler iyi simdilik, daha aciklanmadilar kalabalik olunca anca 3-4 haftaya acikliyolar . Tarih kotu geldi bu donem :/
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmMutlu pazarlar.. Hanimlar..5 kahvesinin yaninda balkan pastası...Eki Görüntüle 1508576
Kullanılan o kadar oyu inceledin miPinko. Ve harbi neden oy kullanmamışlar acabaaa..
Nurıye ezmıs benııSütlü nuriye..de..sütlü nuriye...lay.lay.lom..
Sensız oksuz kaldı buralarHayırlı geceler oylama pek hareketli ve heyecanlı gidiyor.
Ama topigi boş bırakmışsınız.
Sen mı yaptınMutlu pazarlar.. Hanimlar..5 kahvesinin yaninda balkan pastası...Eki Görüntüle 1508576
Ellerıne saglıkTava böreğinin lezzeti de bi başka oluyorEki Görüntüle 1506950