Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin Pinkom ne yapıyorsun
İçim yana yana Çay içiyorum nevoşHoşgeldin Pinkom ne yapıyorsun![]()
Afiyet olsun canımİçim yana yana Çay içiyorum nevoşsen
![]()
İçin yanıyorsa su iç çay kesmez.İçim yana yana Çay içiyorum nevoşsen
![]()
Balkonun kapısı açık oturuyoruz :)) gündüz Güneş vardı zaten. Orası nasıl?Afiyet olsun canımBende çay içiyorum
Hava soğudumu orda![]()
Bütün gün benim ki Çay kahve içti, ben içemedim şimdi Acısını çıkarıyorum ama kesmiyoİçin yanıyorsa su iç çay kesmez.![]()
Ben bir posta içtim, şimdi 2. demleniyor kanamadım çayaİçim yana yana Çay içiyorum nevoşsen
![]()
Hoşbuldum canım, iyidirHoşgeldin canımNehaber
![]()
Senin çayın açık Çay mı? Paket mi?Ben bir posta içtim, şimdi 2. demleniyor kanamadım çaya
Hoşbuldum canım, iyidirSenden
![]()
Burasıda gündüz sıcaktı,şimdi biraz esintiliBalkonun kapısı açık oturuyoruz :)) gündüz Güneş vardı zaten. Orası nasıl?
Bütün gün benim ki Çay kahve içti, ben içemedim şimdi Acısını çıkarıyorum ama kesmiyo![]()
Adracım nehaberİçin yanıyorsa su iç çay kesmez.![]()
İyiyim canım sağolBen bir posta içtim, şimdi 2. demleniyor kanamadım çaya
Hoşbuldum canım, iyidirSenden
![]()
Açık canım, paket çay sevmiyorum:)Senin çayın açık Çay mı? Paket mi?
Bozsa bile seni bağlamaz :) gideceğin yer sıcaktırBurasıda gündüz sıcaktı,şimdi biraz esintiliUmarım bozmaz
![]()
Çarşamba gösterimiz varya canım yağmur yağmaz umarım o kadar hazırlandı çocuklarBozsa bile seni bağlamaz :) gideceğin yer sıcaktır![]()
Sigara fena bastırdı, geldim de konuşacak takatim yoktuAçık canım, paket çay sevmiyorum:)
Nasıl geçti oruç, görünmedin bugün![]()
Alışveriş bitti ama valiz daha hazır değilYolculuk hazırlığı bitti mi
![]()