Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin Pinkom ne yapıyorsun
İçim yana yana Çay içiyorum nevoş senHoşgeldin Pinkom ne yapıyorsun
Afiyet olsun canımBende çay içiyorumİçim yana yana Çay içiyorum nevoş sen
Hoşgeldin canımNehaberİyi akşamlar
İçin yanıyorsa su iç çay kesmez.İçim yana yana Çay içiyorum nevoş sen
Balkonun kapısı açık oturuyoruz :)) gündüz Güneş vardı zaten. Orası nasıl?Afiyet olsun canımBende çay içiyorum
Hava soğudumu orda
Bütün gün benim ki Çay kahve içti, ben içemedim şimdi Acısını çıkarıyorum ama kesmiyoİçin yanıyorsa su iç çay kesmez.
Ben bir posta içtim, şimdi 2. demleniyor kanamadım çayaİçim yana yana Çay içiyorum nevoş sen
Hoşbuldum canım, iyidir SendenHoşgeldin canımNehaber
Senin çayın açık Çay mı? Paket mi?Ben bir posta içtim, şimdi 2. demleniyor kanamadım çaya
Hoşbuldum canım, iyidir Senden
Burasıda gündüz sıcaktı,şimdi biraz esintiliUmarım bozmazBalkonun kapısı açık oturuyoruz :)) gündüz Güneş vardı zaten. Orası nasıl?
Bütün gün benim ki Çay kahve içti, ben içemedim şimdi Acısını çıkarıyorum ama kesmiyo
Adracım nehaberİçin yanıyorsa su iç çay kesmez.
İyiyim canım sağolBen bir posta içtim, şimdi 2. demleniyor kanamadım çaya
Hoşbuldum canım, iyidir Senden
Açık canım, paket çay sevmiyorum:)Senin çayın açık Çay mı? Paket mi?
Bozsa bile seni bağlamaz :) gideceğin yer sıcaktırBurasıda gündüz sıcaktı,şimdi biraz esintiliUmarım bozmaz
Çarşamba gösterimiz varya canım yağmur yağmaz umarım o kadar hazırlandı çocuklarBozsa bile seni bağlamaz :) gideceğin yer sıcaktır
Sigara fena bastırdı, geldim de konuşacak takatim yoktuAçık canım, paket çay sevmiyorum:)
Nasıl geçti oruç, görünmedin bugün
Yolculuk hazırlığı bitti miİyiyim canım sağol
Alışveriş bitti ama valiz daha hazır değilYolculuk hazırlığı bitti mi