• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Balkonun kapısı açık oturuyoruz :)) gündüz Güneş vardı zaten. Orası nasıl?

Bütün gün benim ki Çay kahve içti, ben içemedim şimdi Acısını çıkarıyorum ama kesmiyo :KK70:
Burası soğuktu bugün.

Oruçtun dimi.Ben de tuttum baş ağrısı yaptı biraz.Yemeği de fazla yedim çaya yer kalmadı.:KK53:
Ben bir posta içtim, şimdi 2. demleniyor kanamadım çaya:-)
Hoşbuldum canım, iyidir:KK19: Senden:KK60:
Vuslat sen de çaycısın galiba.:KK53:Ben iki en fazla üç bardak içerim.Hele şekersizse bir bardak çok bile.:KK48:

Sigara fena bastırdı, geldim de konuşacak takatim yoktu :KK48:
Acıkmadım hiç, ezana kadar susamadım da, bi uyandığımda Çay sigara krizi geçiriyorum. Senin nasıl geçti?
Ben de hiç acıkmıyorum sadece çay ve sigara arıyorum:) İftar açıncaya kadar fena değildim de yedikten sonra başım ağrımaya başladı biraz, ilk günler böyle olutor hep:)

Burası ssoğuktu bugün.

Oruçtun dimi.Ben de tuttum baş ağrısı yaptı biraz.Yemeği de fazla yedim çaya yer kalmadı.:KK53:

Vuslat sen de çaycısın galiba.:KK53:Ben iki en fazla üç bardak içerim.Hele şekersizse bir bardak çok bile.:KK48:
Çok şükür bende Ağrı olmadı ama halsizlik oluyo ya, yarına alışmış oluruz:KK19:

Alışveriş bitti ama valiz daha hazır değil:KK19:
Zor olanı halletmişsin canım:19:
Burası ssoğuktu bugün.

Evet canım, günde 3 demlik çay içerim mutlaka:-) Allah kabul etsin canım:60:

Zor olanı halletmişsin canım:KK19:

Evet canım, günde 3 demlik çay içerim mutlaka:-) Allah kabul etsin canım:KK60:
Nee üç demlik mi?:KK57:Çok be Vuslat.Tabi yanında sigara iyi gidiyor dimi.:KK12:Senin gibi bilinçli bir annenin içmesi şaşılacak birşey.:KK22:

Back