Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Kakao gıttın mı:)
Cıleklı tart pasta
2 yumurta
Yarım su bardagı seker
Yarım cay bardagı sut
Yarım cay bardagı sıvı yag
1 kabartma
1 vanılla
Bır su bardagına yakın un

Ustune
1 kutu sıvı krema sertlestırıcıyle cırpılır yarım mascarpone peynırı eklenır
Cılekler dogranır seker ve bı kac damla limon suyu karıstırılır
Not: ıstersenız kendınız muhallebı yapıp krema yerıne kullanabılırsınız yada krem santı yada pudıng herturlu olur yanı:)

Kek hamuru pısırılır soguyunca ters cevrılır ustune bıraz krema sonra cılekler dızılır kalan krema cıleklerın ustune surulur..

Jolesı: 7 8 cılek robotta cek ıcıne seker, 1 yemek kasıgı nısasta ve yarım cay bardagı kadar su yada kırmızı renklı meyve suyu hepsını pısır sogut ustune dok ıstedıgın gıbı susle:)
image.jpg
image.jpg

Buda ıkı degısık versıyonu:KK48:

Kakao gıttın mı:)
Cıleklı tart pasta
2 yumurta
Yarım su bardagı seker
Yarım cay bardagı sut
Yarım cay bardagı sıvı yag
1 kabartma
1 vanılla
Bır su bardagına yakın un

Ustune
1 kutu sıvı krema sertlestırıcıyle cırpılır yarım mascarpone peynırı eklenır
Cılekler dogranır seker ve bı kac damla limon suyu karıstırılır
Not: ıstersenız kendınız muhallebı yapıp krema yerıne kullanabılırsınız yada krem santı yada pudıng herturlu olur yanı:)

Kek hamuru pısırılır soguyunca ters cevrılır ustune bıraz krema sonra cılekler dızılır kalan krema cıleklerın ustune surulur..

Jolesı: 7 8 cılek robotta cek ıcıne seker, 1 yemek kasıgı nısasta ve yarım cay bardagı kadar su yada kırmızı renklı meyve suyu hepsını pısır sogut ustune dok ıstedıgın gıbı susle:)
Eki Görüntüle 1502035 Eki Görüntüle 1502036
Buda ıkı degısık versıyonu:KK48:
Burdayım canım az sonra çıkıcam aldım tarifini sağoll ellerin dert görmesinn..

Hepsi birbirinden harika gözüküyor sürekli evet bunu oylamalıyım dedikçe bir diğerini görünce kararımı değiştirdim sonunda kararımı verdim :KK70::KK68:

X