- 11 Mart 2013
- 9.605
- 12.975
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amannnn ben bi kahve yapiyorum kendime uzatiyorum ayaklari yaninada bi waffle yapiyorum aha bana dogum gunuDiyorumm sana canımm istanbulda oturanlar birleşelim yapayımm sizlere pasta börek çörekk bu ayrı tabii.. vee 9 temmuza daha varr en iyilerinden gelir cicimm sanaa..
Eki Görüntüle 1501649 Buda benim triliçem Nevreste bari sende bana oy ver kacirdim yarismayi emmeeee
Oyum sana canımEki Görüntüle 1501649 Buda benim triliçem Nevreste bari sende bana oy ver kacirdim yarismayi emmeeee
Sagol babyyyylerrOyum sana canım
Çok teşekkür ederim canım Nerelerdesin sen özledikOy verene kadar bittim ben...ellerinize saglik hepsi harika görünüyor ama trilece daha bir güzel göründü gözüme ve oyum trileceye gitti...
ellerin dert görmesin yavruu..
Gunaydın kızlar
Oylamada bol sans herkese
Hafta sonu eklenen pastalar borekler harıkaydı ellerınıze saglık kakao vuslat bogurtlen
Ellerine sağlık canımKakaocum ıste pastanın suslenmemıs halı ve bukme borek
Eki Görüntüle 1501721 Eki Görüntüle 1501722
Kızlar gunum vardı kakao foto ıstedı ama mısafırlerın yanında cekemedıgımden sunumsuz:)
Banaaa banaaa bagimsiz adayaaaKızlar iyi haftalar,oylama başlamış hadi hayırlısı kızlar tekrar başarılar
Nevreste oyun kimeymis ne dedin sen neee
Harikasın canımmm pastan çok güzel görünüyorr...( ben pastacıyımm yaaa..)o pastanın tarifini at banaa ellerin dert görmesinn.. çok güzel olmuşlarr..bide o brcama olurmuu öyle tırtıklı borcamım varr..üstündeki çilek sosmuu.ortasında puding gibi bişiy varmıı at bana şunun tarifiniiKakaocum ıste pastanın suslenmemıs halı ve bukme borek
Eki Görüntüle 1501721 Eki Görüntüle 1501722
Kızlar gunum vardı kakao foto ıstedı ama mısafırlerın yanında cekemedıgımden sunumsuz:)
Teker teker gel pastanın kekı borcamdan cıkmaz cnm ben hıc yapmadım tart kalıbı ıyı oluyor:) tarıf kakaolu muzlu pastanın cıleklı versıyonu:) kekın ustunde dogranmıs cılek ve krema var ustundekı cılek sosu:) ayrıntılı ıstersen yazarım sımdı utu basındayımHarikasın canımmm pastan çok güzel görünüyorr...( ben pastacıyımm yaaa..)o pastanın tarifini at banaa ellerin dert görmesinn.. çok güzel olmuşlarr..bide o brcama olurmuu öyle tırtıklı borcamım varr..üstündeki çilek sosmuu.ortasında puding gibi bişiy varmıı at bana şunun tarifinii
Tesekkur ederım cnmÇok teşekkür ederim canım Nerelerdesin sen özledik
Ellerine sağlık canım
Banaaa banaaa bagimsiz adayaaa
Timammteker ,teker geleceğiimm tart kalıbı alırımm bunu anladımm..ama ayrıntılı tarif isterimm..ütünü bitir at bu tarifii yok anam ,,yok ben pastaya dayanamıyorum beni cezbeden hem tad hemde görünüşş..şöyle seni bir öpeyimde es geçme beniii ..Teker teker gel pastanın kekı borcamdan cıkmaz cnm ben hıc yapmadım tart kalıbı ıyı oluyor:) tarıf kakaolu muzlu pastanın cıleklı versıyonu:) kekın ustunde dogranmıs cılek ve krema var ustundekı cılek sosu:) ayrıntılı ıstersen yazarım sımdı utu basındayım
ne yapıyosunn aşkımmmVay hain nevreste vay
Ben baya bagimliydim buraya demek bagimsiz birine ha
Furdimmm sizi
ne diyosun kızzzzne yapıyosunn aşkımmm
Yazarım canım yalnız ogleden sonra olurmuTimammteker ,teker geleceğiimm tart kalıbı alırımm bunu anladımm..ama ayrıntılı tarif isterimm..ütünü bitir at bu tarifii yok anam ,,yok ben pastaya dayanamıyorum beni cezbeden hem tad hemde görünüşş..şöyle seni bir öpeyimde es geçme beniii ..
eee napamm seviyorum o matmazelii... aşkım sadece karşı cinsemi deyilir ayoll seviyom onu ben seviyomm..ne diyosun kızzzz