Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
20150410_104628.jpg
Buda benim triliçem Nevreste Nevreste bari sende bana oy ver kacirdim yarismayi emmeeee:mad::mad:

Oy verene kadar bittim ben...ellerinize saglik hepsi harika görünüyor ama trilece daha bir güzel göründü gözüme ve oyum trileceye gitti...:KK60:
Çok teşekkür ederim canım:KK60: Nerelerdesin sen özledik:KK19:
:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:ellerin dert görmesin yavruu..

Gunaydın kızlar
Oylamada bol sans herkese:KK68::KK68:
Hafta sonu eklenen pastalar borekler harıkaydı ellerınıze saglık kakao vuslat bogurtlen:KK68::KK68:
:KK60::KK60:
Kakaocum ıste pastanın suslenmemıs halı ve bukme borek
Eki Görüntüle 1501721 Eki Görüntüle 1501722
Kızlar gunum vardı kakao foto ıstedı ama mısafırlerın yanında cekemedıgımden sunumsuz:)
Ellerine sağlık canım:kk77:

Kakaocum ıste pastanın suslenmemıs halı ve bukme borek
Eki Görüntüle 1501721 Eki Görüntüle 1501722
Kızlar gunum vardı kakao foto ıstedı ama mısafırlerın yanında cekemedıgımden sunumsuz:)
Harikasın canımmm pastan çok güzel görünüyorr...( ben pastacıyımm yaaa..)o pastanın tarifini at banaa ellerin dert görmesinn.. çok güzel olmuşlarr..:kk77::kk77::kk77:bide o brcama olurmuu öyle tırtıklı borcamım varr..üstündeki çilek sosmuu.ortasında puding gibi bişiy varmıı at bana şunun tarifinii :mad::mad::mad::mad:

Harikasın canımmm pastan çok güzel görünüyorr...( ben pastacıyımm yaaa..)o pastanın tarifini at banaa ellerin dert görmesinn.. çok güzel olmuşlarr..:kk77::kk77::kk77:bide o brcama olurmuu öyle tırtıklı borcamım varr..üstündeki çilek sosmuu.ortasında puding gibi bişiy varmıı at bana şunun tarifinii :mad::mad::mad::mad:
:KK48: Teker teker gel:KK70: pastanın kekı borcamdan cıkmaz cnm ben hıc yapmadımo_O tart kalıbı ıyı oluyor:) tarıf kakaolu muzlu pastanın cıleklı versıyonu:) kekın ustunde dogranmıs cılek ve krema var ustundekı cılek sosu:) ayrıntılı ıstersen yazarım sımdı utu basındayım:KK14:

:KK48: Teker teker gel:KK70: pastanın kekı borcamdan cıkmaz cnm ben hıc yapmadımo_O tart kalıbı ıyı oluyor:) tarıf kakaolu muzlu pastanın cıleklı versıyonu:) kekın ustunde dogranmıs cılek ve krema var ustundekı cılek sosu:) ayrıntılı ıstersen yazarım sımdı utu basındayım:KK14:
Timamm:oops:teker ,teker geleceğiimm tart kalıbı alırımm bunu anladımm..ama ayrıntılı tarif isterimm..ütünü bitir :KK28:at bu tarifii yok anam ,,yok ben pastaya dayanamıyorum beni cezbeden hem tad hemde görünüşş..:KK60::KK60:şöyle seni bir öpeyimde es geçme beniii ..:KK19:

Timamm:oops:teker ,teker geleceğiimm tart kalıbı alırımm bunu anladımm..ama ayrıntılı tarif isterimm..ütünü bitir :KK28:at bu tarifii yok anam ,,yok ben pastaya dayanamıyorum beni cezbeden hem tad hemde görünüşş..:KK60::KK60:şöyle seni bir öpeyimde es geçme beniii ..:KK19:
Yazarım canım yalnız ogleden sonra olurmuo_O
Utu bıtecek alısverıse ordan kızı krese almaya derken:KK48: gelınce yazarım ok:KK60:

X