- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AblacimDatlum
NapıyorsunPinkooo.
Hoşbuldum Nevoş naber?
Ya neden beni görünce neden öpmek yerine tükürüyorsun
Nerde benim makarnamNapıyorsun
Ya neden beni görünce neden öpmek yerine tükürüyorsun
Kocam yatakta mı ki koynuna gireyimİnanmıyorum mm napiyosunuz sizzz..yahu gidiyom geliyom hala konusuyorsunuz yatsanizaaa uyusanizaa matmazelll cabuk yatağa... Tolinn sende kaybol kız...pinko git kocanın koynuna gir kizzz. ..harbi kız sen calismiyonmu yorulmuyonmu..sabah erken kalkmiyonmuu... Git uyusana.. Git uyusanaaa... Nevrestemm uyma bunlara bak olmuyor kiskaniyomm burda.. Yatacamm yatamiyomm KK nin deli hatunlariiii...anlasildi yatmiyonuz..ben kaçar iyi gecelerde..takipteyimmm.
Kardeş hayırdır bana niye trip atıyorsunAblacim
Sende mi makarna istiyorsunNerde benim makarnam
Evet istiyorummmKardeş hayırdır bana niye trip atıyorsun
Sende mi makarna istiyorsun
Onu tolin de isteyeceksinNerde benim makarnam
Kocan ha of..Kocam yatakta mı ki koynuna gireyim
Makarna fabrikasina mudur olacakmis tolin..Onu tolin de isteyeceksin
Ya neyimKocan ha of..
Bir kıskançlık sezdim.
İyiyim canım.Öğlen bir gibi arkadaşım aradı gel gezelim diye.Dedim niye önceden aramıyorsun benim evden çıkmam bir saat.Neyse bir saatte çıktım.Sahilde gezdik.Alışveriş merkezine gittik.Dondurma yedim iki tane. Sonra kürkçü dükkanına döndüm.Yarın da göz doktoruna gidelim diyor.Adra'cım nasılsınNeler yaptın bugün
Makarnaları Pinko dağıtıyor ama karşılığında istekleri varEvet istiyorummm
Bir kiskanclik sezdim.
İyiyim canım.Öglen bir gibi arkadaşim aradı gel gezelim diye.Dedim niye önceden aramıyorsun benim evden çikmam bir saat.Neyse bir saatte çiktım.Sahilde gezdik.Alisveriş merkezine gittik.Dondurma yedim iki tane. Sonra kurkçu dükkanına döndum.Yarın da göz doktoruna gidelim diyor.
Çok basit bir istek benceMakarnaları Pinko dağıtıyor ama karşılığında istekleri var
Ne güzel yapmışsınızDondurma ve 2 taneAfiyet olsun canımBir kiskanclik sezdim.
İyiyim canım.Öglen bir gibi arkadaşim aradı gel gezelim diye.Dedim niye önceden aramıyorsun benim evden çikmam bir saat.Neyse bir saatte çiktım.Sahilde gezdik.Alisveriş merkezine gittik.Dondurma yedim iki tane. Sonra kurkçu dükkanına döndum.Yarın da göz doktoruna gidelim diyor.
Makarnaları Pinko dağıtıyor ama karşılığında istekleri var
Acaba neden istemiyor adamcağızPinkonun kocasi basimin belasi !kiskaniuo bizi kesin onlaaa onlayken bana yazamiuoo