- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 36
Iyidir kuru g.t senden naberdışlayalım pampişimmm
naber koca g.t
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyidir kuru g.t senden naberdışlayalım pampişimmm
naber koca g.t
onun yaptıgı plandan ne olurkı o daha diyet bıle yapamıyobence sinsi planlar peşinde olabilir
Senden korkan senin toton gibi kuruşuna beeeharbbi benı gorunce kactı gene
pis şişko kk senın kilonu cekmıyo cokecek yakındaIyidir kuru g.t senden naber
şişko o yaglı totonuda al gıt burdanSenden korkan senin toton gibi kuruşuna beee
Kk çökse çökse senin fallarindan çöken Forumun bereketini kacirdinpis şişko kk senın kilonu cekmıyo cokecek yakında
onun yaptıgı plandan ne olurkı o daha diyet bıle yapamıyo
Totomla doverim seni sıskaşişko o yaglı totonuda al gıt burdan
hade len ordan cenabet ayda bır gusul alıyorum dedıgın konusmaları yuklettırme sımdı bana burayaKk çökse çökse senin fallarindan çöken Forumun bereketini kacirdin
tatlısıda kendısı gıbı aglakgünahını aldım bana özelden bir şeyler yazmakla mecgulmuş
ha diyet yapamıyor ve tatlısı da aglak Nuriye o başka
yaglı totondan pıçaklarsam senı gorursunTotomla doverim seni sıska
Hadi ordanhade len ordan cenabet ayda bır gusul alıyorum dedıgın konusmaları yuklettırme sımdı bana buraya
kaşınma yuklerım haaaaaHadi ordan
Biz gece kuşuyuz canımAz uyuyup ayakta durabiliyoruzBenim eşim bugün işte ne zaman uyurum belli olmazİyi gecelerİnanmıyorum mm napiyosunuz sizzz..yahu gidiyom geliyom hala konusuyorsunuz yatsanizaaa uyusanizaa matmazelll cabuk yatağa... Tolinn sende kaybol kız...pinko git kocanın koynuna gir kizzz. ..harbi kız sen calismiyonmu yorulmuyonmu..sabah erken kalkmiyonmuu... Git uyusana.. Git uyusanaaa... Nevrestemm uyma bunlara bak olmuyor kiskaniyomm burda.. Yatacamm yatamiyomm KK nin deli hatunlariiii...anlasildi yatmiyonuz..ben kaçar iyi gecelerde..takipteyimmm.
İyi geceler Matmazel'cimkızlar ben gideyim artık görüşürüz sabah inşallah herkes allaha emanet olsun
iyi geceler tatlışlar
Pinkooo.
Hoşbuldum Nevoş naber?Hoşgeldin Adra'cım