Koy tabi hodri meydan.Tamam o zaman artık koyarım
Benim kv kızartarak yapıyo, önce haşlıyo sonra kızartıyo
Aa evet söylemiştin canım unutmuşum.Bebeğim biz Ahıska Türküyüz yemeklerimiz hep oraya göre
5 tanesine katıldım makarnaya katılmamıştım diloş un tarifi Yaptım koydum 6 sayılsın, senin kurabiyey le yağlama 8 gelin bohçası 9 tane yarışma sayılsınKaç yarışmaya katıldınHani şerbetli tatlı,hani sebze yemeği,poğaça,börek,kek vs Bunları burda göstereceksin bizde tescilleyeceğiz
9 tarif diyelim5 tanesine katıldım makarnaya katılmamıştım diloş un tarifi Yaptım koydum 6 sayılsın, senin kurabiyey le yağlama 8 gelin bohçası 9 tane yarışma sayılsın
Senin ne sevdiğini söylemene gerek yok ki benim tam tersimi seviyon NasılsaKoy tabi hodri meydan.
Ben de kızartılmışını seviyorum.
Aa evet söylemiştin canım unutmuşum.
Kavgada söylenmezSenin ne sevdiğini söylemene gerek yok ki benim tam tersimi seviyon Nasılsa
Ben yemeklerimi koyayım kakao da pastalarınıbaşka birşey bilmiyor herhal
Ama başka Şeyler de eklemiştim unuttum ki9 tarif diyelimDaha çok eklemen lazım
Ondört yarışmaya katıldım kimseden evlenme teklifi almadım.Niye ki ihtiyacım mı var zaten Yarışmalara Katılıyorum
Pardon da tariflerimi görenlerden evlenme teklifi alıyorum
Tabak harika menü harika sen varyaaa. Sevmezmis Bu ne ellerine sağlık Yavruuuu....Bu akşam ki menü Çanak köfte
Eki Görüntüle 1495356
Dimi yani.Senin ne sevdiğini söylemene gerek yok ki benim tam tersimi seviyon Nasılsa
Ben yemeklerimi koyayım kakao da pastalarınıbaşka birşey bilmiyor herhal
İşte bu sevmiyor halimTabak harika menü harika sen varyaaa. Sevmezmis Bu ne ellerine sağlık Yavruuuu....
Poğaça,börek ve sebze yemekleriAma başka Şeyler de eklemiştim unuttum kifincan kek ekledim keki sil listeden
Koy tabiki harika bir görüntü harika bir ikiliiTeşekkür ederim görümcecim
Sağol canım benim kakao bana tembel dedi artık her yaptığımı koyarım
Katmeri koymadım mıPoğaça,börek ve sebze yemekleri
Adra bize boşa ekliyoruzOndört yarışmaya katıldım kimseden evlenme teklifi almadım.Bedavaya çalışmışım yani.
Beğeniyoruz niye beğenmeyelim.Ya işte sizin beğenmediğiniz tariflerim nasıl rağbet Görüyor işte
Bilmem yaptım dedin ama ben görmedimKatmeri koymadım mıbirde muska Böreği tarifini Alıp Yaptım ya
Son yarışmam da aldım teklifi ya neydi ki oBeğeniyoruz niye beğenmeyelim.Ekmeği çok seven bir millet olduğumuz için ekmek arası çorbanın ragmet görmesi kaçınılmaz tabi.
Koymadım mı gerçekten offfBilmem yaptım dedin ama ben görmedimGörmeden birşey söyleyemem
Bundan sonra ne yaparsan ekle